Real Madrid, De Gea'nın Peşinde - Son Dakika
Spor

Real Madrid, De Gea'nın Peşinde

Real Madrid, De Gea\'nın Peşinde

İspanya'nın önemli basın kurluşlarından Marca, Real Madrid'in Iker Casillas'ın yerine Manchester United'ın kalecisi De Gea'yı transfer edeceğini yazdı.

13.10.2014 11:09  Güncelleme: 12:00

Son iki yıldır Real Madrid ile ilişkisi oldukça zayıflayan ispanyol kaleci Iker Casillas, takımdaki yerini kaybedecek gibi gözüküyor.

Öncelikle yerini Diego Lopez'e kaotıran Casillas, bu sezon Lopez'in Milan'a gönderilmesinden sonra ilk 11'e geri dönmüştü. Dünya Kupası'nda çok başarılı bir performans sergileyen Keylor Navas'ı da kadrosuna katan Real Madrid, ilk 11'e dönemsine rağmen çok kötü bir performans sergileyen Casillas'ı gözden çıkarttı.

İspanya Milli Takımı'nın da kalecisi olan 23 yaşındaki David de Gea, İspanya'nın 1 numaralı formasını Casillas'tan almasından sonra "Los Galacticos"un da 1 numaralı formasını devralmaya yakın.

Marca'nınn haberine göre Casillas'ın yerine Navas ile forma yarışına girecek üst düzey bir kaleci arayan Real Madrid, Manchester United ile son dönemde başarılı maçlar çıkaran de Gea'yı listesine aldı.

Değeri 25 milyon sterlin olarak gösterilen de Gea, Atletico Madrid'den geldiği ilk yıllarda kötü bir performans sergilese de son formu ile Louis van Gaal'in bırakmak istemeyeceği bir isim.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Real Madrid, De Gea'nın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement