Raul Meireles: Son 2 yılımda, Fenerbahçe'de oynamaktan zevk almadım - Son Dakika
Spor

Raul Meireles: Son 2 yılımda, Fenerbahçe'de oynamaktan zevk almadım

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Raul Meireles çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı Lacivertli formayı giydiği dönemle ilgili konuşan Meireles, "Fenerbahçe'deki son 2 yılımda artık aynı tutkuyu, aynı coşkuyu hissetmemeye başladım. Kalkıp idmana gitmek istemiyordum" ifadelerini kullandı.

29.04.2020 10:05  Güncelleme: 10:12

2012-2016 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Portekizli oyuncu Raul Meireles, Porto'nun televizyon kanalında bir röportaj verdi ve futbolu bırakmasına da değindi.

İşte Raul Meireles'in açıklamaları;

Fenerbahçe'deki son 2 yılımda artık aynı tutkuyu, aynı coşkuyu hissetmemeye başladım. Orada oynamaktan zevk almamaya başladım. Kalkıp idmana gitmek istemiyordum. Eşime futbolu bırakmayı düşündüğümü söylemeye başladım ve sonra da sakatlıklarım başladı, veda ettim.

"HULK'UN GELİŞİMİ İNANILMAZDI"

Porto'da beni en çok şaşırtan takım arkadaşlarım Lisandro Lopez ve Hulk oldu. Hulk'un gelişimi inanılmazdı. Çok saçmaydı. Porto'daki ilk idmanında ne yaptığını bilmiyordu, futbolun ne olduğunu bilmiyordu. Sağına soluna bakıp topa vuruyordu.

Raul Meireles: Son 2 yılımda, Fenerbahçe'de oynamaktan zevk almadım

"HEPSİ PORTO'DA DEĞİŞTİ"

Falcao da geldiğinde çok iyi değildi ancak sonrasında inanılmaz gelişti. Lucho, Fernando, Pepe, Bruno Alves... Hepsi başka oyuncuya dönüştü Porto'da.

"İDMANDAN KOVULDUM"

2004 yılında transfer olduktan sonra Porto'da teknik direktör CO Adriaanse beni sezon öncesinde ağlatmıştı. Bana önce sarı, sonra kırmızı kart gösterdi ve idmandan kovdu. Kimsenin anlamadığı hareketleri vardı.

"HARİKA OYUNCULARLA OYNADIM"

Porto'da harika orta saha oyuncularıyla oynadım ancak en çok beğendiklerim Paulo Assunçao ve Lucho'ydu. Onlarla gözümüz kapalı oynayabiliyorduk.

Raul Meireles: Son 2 yılımda, Fenerbahçe'de oynamaktan zevk almadım
Raul Meireles: Son 2 yılımda, Fenerbahçe\'de oynamaktan zevk almadım

Son Dakika Spor Raul Meireles: Son 2 yılımda, Fenerbahçe'de oynamaktan zevk almadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Kutay: "Fenerbahçe Pişmanlıktır" diye GALATASATAY atasözü var bu oyuncuda pişmanlığını dile getirmiş Fener işte ne olacak ne tutku var ne his 10 13 Yanıtla
  • Kim zevk alır mı: fenevde oynamaktan ) 9 10 Yanıtla
  • Uj bej: Paraları alırken zevk alıyordun sen futbolcu falan değildin suç sende değil seni seni futbocu diye fb ye kakaliyanlarda 14 5 Yanıtla
  • Bütün fenerli oynamış ve oynayan futbolcular: Bizde zevk almadık. 11 4 Yanıtla
  • MAHSUM ALTUN: HER OYNADIĞINDA FENERE ZARAR VEREN PAPAZIN TEKIYDI HİÇ AMA HİÇ SEVMİYORDUM BUNU HAKLIYMIŞIM BABUŞ ;) 6 4 Yanıtla
  • 11: koçum benim 6 2 Yanıtla
  • Cagabo : Ben de böyle futbolculara ayar oluyorum, Galatasaray lı bir taraftarim, hangi takım olursa olsun futbol oynadığın parası nı çatır çatır yediğin bir kulübe böyle konuşamazsın, madem zevk almıyordun tutan mi vardı 7 1 Yanıtla
  • Bordo: Hahaahhaha 5 3 Yanıtla
    Evettt: Hahahaaaa. Ünal hocamda çok gülüyordur .... o kadar takımı için uğraşıp şutlanmak o da gülmüştür sizin için 3 4
  • Ohhhh: Paraları alıken kesin zevk almışsındır...: kırmızı kartları yerkende zevk aldınmı 2 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement