Ramires Gidiyor, Pato Geliyor - Son Dakika
Spor

Ramires Gidiyor, Pato Geliyor

Ramires Gidiyor, Pato Geliyor

İngiliz basınında bugünlerde Chelsea'nin Brezilyalı oyuncusu Ramires'in Çin Ligi'ne gideceği konuşuluyor.

26.01.2016 06:42

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiliz basınında bugünlerde Chelsea'nin Brezilyalı oyuncusu Ramires'in Çin Ligi'ne gideceği konuşuluyor. Çin Süper Ligi takımlarından Jiangsu Suning, transferi gerçekleştirmek için Chelsea'ye 25 milyon sterlin ödemeyi kabul etti.

Brezilyalı orta saha oyuncusu, Londra ekibi Chelsea'ye 2010 yılında 18 milyon sterlin bonservis ücreti ile Portekiz takımlarından Benfica'dan geldi. Ramires, geçtiğimiz Ekim ayında Chelsea ile 4 yıllık yeni bir mukaveleye imza atmıştı. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu 14 Aralık'ta oynanan ve Leicester'a 2-1 kaybedilen mücadeleden bu yana hiçbir maça ilk 11'de başlamadı. Bu sezon Chelsea formasıyla 21 maçta 3 gol ve 1 asistle oynayan Ramires de düzenli olarak forma şansı bulamamaktan rahatsızlık duyuyor.

Avrupa'nın güçlü ekipleri Bayern Münih ve PSG'nin de takip ettiği oyuncu için Çinliler avantajlı konumda. Eğer Jiangsu Suning bu transferde başarılı olursa, Ramires de eski Tottenhamlı Paulinho ve Chelsea eski teknik direktörü Felipe Scolari'den sonra Asya'nın yolunu tutan meşhur Brezilyalılar arasına girecek.

Ramires transferindeki bir başka dikkat çeken nokta ise muhtemel teknik direktörünün eski bir Chelsea oyuncusu olan Dan Petrescu olması. Rumen teknik adam Temmuz ayından bu yana Çin ekibinde teknik direktörlük görevini yürütüyor.

Pato takviyesi gelecek

Bu sene başarısız bir performans ortaya koyan Chelsea, oyuncu satışlarıyla bütçe yaratmak ve geleceğin kadrosunu kurmak istiyor. Papy Djilobodji'yi kiralayan ve Loic Remy'i gözden çıkaran kulüp Ramires'i göndermeye sıcak bakıyor.

Eski teknik direktör Jose Mourinho'nun ayrılığından sonra Guus Hiddink ile sezonu kurtarmaya çalışan Chelsea, kadroda açılacak yeri Corinthians forveti Alexandre Pato ile doldurmak istiyor. AC Milan'da geçirdiği 6 sezonda 150 maça çıkan ve 63 gol kaydeden Alexandre Pato üç yıldır Brezilya'da top koşturuyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Ramires Gidiyor, Pato Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement