Rabia Hatun Bayan Spor Merkezi Yükseliyor - Son Dakika
Spor

Rabia Hatun Bayan Spor Merkezi Yükseliyor

Rabia Hatun Bayan Spor Merkezi Yükseliyor

Başiskele Belediyesi tarafından Altınkent Mahallesi’nde yapımına başlanılan kadınlara özel eğitim ve spor merkezi inşaatı devam ediyor.

25.10.2017 13:00

Başiskele Belediyesi tarafından Altınkent Mahallesi'nde yapımına başlanılan kadınlara özel eğitim ve spor merkezi inşaatı devam ediyor.

Başiskele Belediyesi tarafından inşaatına başlanan Rabia Hatun Bayan Eğitim ve Spor Merkezi'nin yapımı devam ediyor. Merkezi konumundan dolayı kolay ulaşım imkanına sahip olan tesis, modern spor ekipmanları ile donatılacak. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Altınkent Mahallesi'nde hazırlanan bayan spor merkezimizde bayanlarımız ücretsiz olarak uzman eğitmenlerimiz eşliğinde spor yapabilecekler. En kısa zamanda hizmete açacağımız tesisimizin bayanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Toplam bin 200 metre karelik arsa içerisinde 400 metre kare alan üzerine yapılan Rabia Hatun Bayan Eğitim ve Spor Merkezi, 2 kattan oluşuyor. 2 inci katının tamamen spor aletleriyle donatılacağı bayan spor merkezinin birinci katında çocuk oyun alanı ve etkinlik odası bulunacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Rabia Hatun Bayan Spor Merkezi Yükseliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement