Quot;yeni Gerrard Olacak" - Son Dakika
Spor

Quot;yeni Gerrard Olacak"

Quot;yeni Gerrard Olacak"

Arsenal menajeri Arsene Wenger, sakatlıktan dönmeye hazırlanan genç oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain hakkında iddialı konuştu.

12.01.2014 16:36

Theo Walcott'un sezonu kapatmasının ardından ön alanda farklı tipte oyuncusu sıkıntısı yaşayacak olan Arsene Wenger, Olivier Giroud'nun dönüşünü dört gözle beklerken bir başka sakat oyuncusunun daha takıma dönüyor olmasından mutlu olduğunu dile getirdi.

Lewa olmadı, hedef Mandzukic

Sezonun ilk maç haftasından bu yana takımdan uzak kalan Alex Oxlade-Chamberlain'in yarınki Aston Villa karşılaşmasında kadroda olması bekleniyor. Onun varlığıyla Arsenal'in Walcott'ın yokluğunu idare edebilmeyi ümit ediyor. Wenger'e göre fazlası da var. Oxlade-Chamberlain, İngiltere Milli Takımı için de çok iyi bir seçenek:

"Önünde iyi bir fırsat var. Bence Roy Hodgson'ın planları içinde olacaktır, ön alanda İngiltere'nin pek fazla oyuncusu yok. Hem orta sahada hem de kenarlarda oynayabilir. Geçen yaz Brezilya'ya karşı Maracana'da maça etki etmişti; özellikle orta sahada oynadığında iyiydi. Geleceği ise orta sahada biraz da derinde (savunmaya yakın) bir pozisyon."

"İyi toplar atıyor, topla kat edebiliyor, top dağıtma becerisi yüksek. Steven Gerrard'la aynı özelliklere sahip olduğu muhakkak. Ama şimdilerde hala gelişim aşamasında, ihtiyaç olan pozisyonlarda oynuyor. 23-24 yaşında asıl yerini bulacaktır."

1993 doğumlu Alex Oxlade-Chamberlain'in yarın oynanacak olan Aston Villa karşılaşmasında yedek kulübesinde olması bekleniyor. Öte yandan, Nicklas Bendtner'in sakatlığı sürerken Olivier Giroud'nun yarınki maçta oynayıp oynayamayacağı henüz netleşmiş değil.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Quot;yeni Gerrard Olacak" - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement