Quot;korkacak Bir Şey Yok" - Son Dakika
Spor

Quot;korkacak Bir Şey Yok"

Quot;korkacak Bir Şey Yok"

Arjantinli hoca, Levante karşısında pozisyon bulmakta zorlanmadıklarını ama pozisyonları bitiremediklerini söyledi.

20.01.2014 17:26

Messi'ye neler oluyor?

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, Levante karşısında alınan beraberliğin büyütülmemesi gerektiğini belirtti ve sıradaki 10 maçın dokuzunu kazanacaklarını öne sürdü.

Loukas Vyntra ve Gerard Pique'nin ilk yarıdaki karşılıklı kafa golleri sonucu 1-1 sona eren maç hakkında konuşan Martino, "Levante, taktiksel açıdan sezonun ilk yarısında oynanan maçla aynı şeyi sergiledi. Fakat o dönem bitiricilik konusunda çok daha iyiydik. Kontra ataktan vurmaya çalıştılar ama bunu da başaramadılar. Şu da bir gerçek ki ilk maça göre Levante'nin ilerleme kaydettiğini söylemek mümkün." sözleriyle pozisyonları değerlendirmede problem yaşadıklarının altını çizdi.

Barcelona yine takıldı

Martino, bu skorun La Liga'a üst üste ikinci beraberlik olmasına rağmen takımda herhangi bir problem yaşanmadığını da dile getirdi. Arjantinli hoca, "Söz konusu bitiricilikteki problem oldukça en iyi günümüzde değiliz demektir. Fakat sezon başını göz önüne alınca gelecek adına korkulacak bir durum yok. İyi oynamadan da kazanabiliyoruz. Bu sefer ise tam tersi oldu. Sonuç kısmen negatif çünkü ortaya koyduğumuz oyunu yansıtmıyor.Eğer oyunumuzu yansıtamasaydık korkardık ama önümüzdeki 10 maçın dokuzunu kazanacağız." sözlerini kullandı.

Son olarak Levante kalecisini öven ve kötü oynamadıklarını tekrarlayan Martino, "Bu seviyede bir futbolla berabere kalmamalıydık. Bitiricilik konusunda şanssızdık. Böyle günlerde yapacak da çok fazla şeyiniz olmuyor. Her açıyı denedik, ceza sahasının dışından, içinden... Levante'nin kalecisi inanılmaz bir performans sergiledi. Dediğim gibi puan kaybı kötü olduğumuz için gelmedi."dedi.

Barcelona, bu beraberliğe rağmen haftayı 51 puanla ligin zirvesinde tamamladı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Quot;korkacak Bir Şey Yok" - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement