Quaresma, ''Beşiktaş'a dönmek ister misin?'' sorusuna 1 saniye bile düşünmeden yanıtladı - Son Dakika
Spor

Quaresma, ''Beşiktaş'a dönmek ister misin?'' sorusuna 1 saniye bile düşünmeden yanıtladı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbi öncesi Türkiye'ye geldi. Eski takımı hakkında açıklamalarda bulunan Quaresma, ''Beşiktaş'tan bir teklif gelirse 'evet' derim. Teklif gelirse 2 kere bile düşünmem, hemen 'evet' derim'' dedi.

08.12.2023 16:06  Güncelleme: 16:15

Süper Lig devi Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcularından Ricardo Quaresma, Beşiktaş- Fenerbahçe derbisini izlemek üzere Türkiye'ye geldi.

CANLI YAYINDA KONUŞTU

Cumartesi günü oynanacak derbi için Bein Sports'ta canlı yayında açıklamalarda bulunan Quaresma, eski takımından övgülerle bahsetti.

'BEŞİKTAŞ'I ÇOK ÖZLEDİM'

Beşiktaş'ı özlediğini söyleyen Portekizli isim, 'Beşiktaş ile güzel anılar yaşadık, tarih yazdık. Beşiktaş için oynamayı seviyordum. Derbide Beşiktaş kazansın, şampiyon olsun, hak ettiği yerlerde olsun istiyorum. Beşiktaş'ı çok özledim. Derbi çok özel olacak' şeklinde konuştu.

"TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNMEM"

Beşiktaş'tan teklif sorusunu cevaplayan Quaresma, "Beşiktaş'tan bir teklif gelirse 'evet' derim. Fiziksel kondisyon çok önemli, her gün idman yapıyorum. Hayallerimden biri futbola Beşiktaş formasıyla, dolu bir stadyum önünde bırakmak. Teklif gelirse 2 kere bile düşünmem, hemen 'evet' derim" dedi.

Quaresma, 'Beşiktaş'a dönmek ister misin?' sorusuna 1 saniye bile düşünmeden cevap verdi
Quaresma, \'\'Beşiktaş\'a dönmek ister misin?\'\' sorusuna 1 saniye bile düşünmeden yanıtladı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Quaresma, ''Beşiktaş'a dönmek ister misin?'' sorusuna 1 saniye bile düşünmeden yanıtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Serkan Basar: kemal sunalın bir filminden replik geldi aklıma (ulan raziyenin turşusu çıkmış be ne yüzü kalmış ne astarı) 42 42 Yanıtla
  • Necati Kaya: Böyle tutkulu insanları severim. 7 0 Yanıtla
  • berkay göçen: İNAN ŞUAN GELSEN YİNE O ESKİ GÖLÜNDEN ATARSIN İKİ DENEMEDEDE OLSA ATARSIN EMİNİMKİ ŞUAN KADRODA OLAN HERKESTEN DAHA İİ OYNARSIN ÇÜNKÜ OYNAMAYI İSTEYEN BİRİSİN AH ŞU AGRESİF TAVIRLARINDA OLMASA ...ASLINDA BEN SEVİOM AMA İŞTE TAKIMA SIKINTI 2 0 Yanıtla

Advertisement