Puyol: Fikrimi Değiştirmem, Ayrılıyorum - Son Dakika
Spor

Puyol: Fikrimi Değiştirmem, Ayrılıyorum

Puyol: Fikrimi Değiştirmem, Ayrılıyorum

Barcelonalı oyuncu, ayrılık kararınında kararlı olduğunu belirtti ve bu aralar eleştiri oklarına maruz kalan Messi'ye destek verdi.

14.04.2014 15:45

Carles Puyol, Barcelona'nın aldığı transfer yasağına rağmen sezon sonunda takımdan ayrılma kararından varzgeçmeyeceğini söyledi.

36 yaşındaki oyuncu basın mensuplarına verdiği demeçte "Fikrim değişmedi, sezon sonunda ayrılıyorum. Yardım edebileceğimi bilsem kalırdım. Ama yeniden eski gücüme kavuşmam çok zor. Bu yıl gibi bir yıla daha katlanamam. Geleceğim hakkında da size söyleyecek bir şeyşm yok. Çünkü henüz hiçbir karar vermedim. Neler olacağını sezon sonunda göreceğiz." dedi.

MESSI'YE DESTEK OLDU

Puyol, takım arkadaşı Lionel Messi'ye yönelik eleştirilere de cevap vererek "Hakkında hiçbir şüphemin olmadığı tek futbolcu Messi'dir. O bize çok fazlasını verdi. Onu asla bir kenara atamayız. Sahada her zaman elinden gelenin en iyisini yaptı. O gol atamadığı zaman hemen eleştirilmeye başlıyor. Ancak işler bazen kötü de gidebilir. Biz takım olarak ona sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Biz bir takımız; sorunlar için tek bir kişiyi suçlayamayız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Puyol: Fikrimi Değiştirmem, Ayrılıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement