Puyol Emekli mi Oluyor? - Son Dakika
Spor

Puyol Emekli mi Oluyor?

Puyol Emekli mi Oluyor?

Barcelona forması giyen Carles Puyol, Katalan medyasının haberine göre geçirdiği sakatlıklardan ve yaşının ilerlemesinden dolayı artık ciddi ciddi emekliliği düşünüyor.

15.12.2013 15:30

2010-11 sezonundan bu yana tam 7 önemli sakatlık geçiren ve son 3 yıldır istikrarlı bir şekilde forma giyemeyen Carles Puyol, Mundo Deportivo'nun özel haberine göre, sezon sonunda emeklilik kararı aldı ve bu kararını şimdiden takım arkadaşları ve teknik ekibe bildirdi. Özellikle son olarak sağ dizinden geçirdiği sakatlığı atlatamayan Puyol, kötü durumdayken oynayıp hem kendini zorlamak istemiyor hem de takıma zarar vermek istemiyor.

Martino: "En mutlu olduğum maç"

Daha önce geçirdiği sakatlıklardan en kısa sürede kurtulmayı başaran ve Demir Adam lakabı alan Puyol, sakatlıkları boyunca 40 yaşına kadar oynama isteğini dile getirmişti. Fakat şimdiden Barcelona'nın yaşayan efsanesi olan Puyol, Mundo Deportivo'nun iddiasına göre, sakatlıklardan dolayı formunun son derece düştüğünü düşündüğü ve altyapısından yetiştiği Barcelona dışında başka bir takım forması giymek istemediği için bu kararı aldı. Her ne kadar Puyol'un düşük ihtimal de olsa Amerika'ya gitme ihtimali olduğu belirtilse de tecrübeli stoperin futbolu bırakmaya daha yakın olduğu belirtiliyor.

Geçen sezon geçirdiği sakatlıktan dolayı bu sezona geç başlayabilen ve sadece 5 maçta ilk 11'de yer alabilen Puyol, son iki sezonda da da La Liga'da sadece 35 maçta ilk 11'de başlayabildi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Puyol Emekli mi Oluyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement