Pursaklar, Voleybolda Liderlik Koltuğuna Oturdu - Son Dakika
Spor

Pursaklar, Voleybolda Liderlik Koltuğuna Oturdu

Pursaklar, Voleybolda Liderlik Koltuğuna Oturdu

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Güç Koleji Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, dört hafta üst üste elde ettiği galibiyetlerle 11 puan toplayıp liderlik koltuğuna oturdu.

26.10.2015 11:24

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Güç Koleji Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, dört hafta üst üste elde ettiği galibiyetlerle 11 puan toplayıp liderlik koltuğuna oturdu.

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Pursaklar temsilcisi, elde ettiği galibiyetlerle ligin en iddialı takımı oldu. Hem evinde hem de deplasmanda elde edilen galibiyetler yüzleri güldürdü. Birinci hafta Kazan Belediyespor ile karşılaşan Güç Koleji Pursaklar V.İ.T, 3-0'lık skorla lige galibiyetle başladı. İkinci hafta Numune Spor'u evinde ağırlayan Pursaklar, rakibine zor anlar yaşatarak 3-0'lık galibiyetle gülen taraf oldu. Üçüncü hafta Sakarya Hendekspor'a konuk olan Güç Koleji Voleybol İhtisas Takımı, ev sahibi Sakarya Hendekspor'a zor anlar yaşattı. Sakarya deplasmanından 2 puanla dönen Pursaklar ekibi, puanını 8'e çıkartarak grupta ikinci sıraya adını yazdırdı. Dördüncü hafta Samsun 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kulübü'nü evinde ağırlayan Güç Koleji Pursaklar V.İ elde ettiği 3-1'lik skorla B Grubu'nun lideri oldu.

YERGİN: "KUVVETLİ BİR KADROMUZ VAR"

Geride kalan dört haftayı değerlendiren Güç Koleji Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı Antrenörü Salih Yergin, sezon başında takımların henüz tam olarak hazır olmadıklarını söyledi. Bunu dikkate alarak sezona iyi bir şekilde başladıklarını belirten Yergin, "Kuvvetli bir kadromuz var. Kazanmak, başarılı olmak ve kurumumuzu finallerde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

İlk dört haftayı kayıpsız geçirmelerinin kendileri için sevindirici olduğunu ifade eden Salih Yergin, ligin uzun bir süreç olduğunu ve bu uzun maratonda farklı sonuçlar elde edilebileceğini kaydetti. Hafta sonu Pursaklar'da Samsun temsilcisini mağlup ederek lider olduklarını vurgulayan Güç Koleji Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı Antrenörü Salih Yergin, kendilerini destekleyen taraftara da teşekkür etti.

Müsabakayı izleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin de Güç Koleji P.V.İ'yi başarılarından dolayı tebrik etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Pursaklar, Voleybolda Liderlik Koltuğuna Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement