PTT 1. Lig - Son Dakika
Spor

PTT 1. Lig

PTT 1. Lig

PTT 1.Lig'de mücadele eden Boluspor'da kadro dışı bırakılan Metin Depe ve Sinan Kurumuş'un yeniden kulübe dönebileceği açıklandı.
Geçtiğimiz hafta teknik direktör Besim Durmuş'u takımın başına geçiren Boluspor'da, kadro dışı bırakılan savunma...

02.12.2013 17:14

PTT 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'da kadro dışı bırakılan Metin Depe ve Sinan Kurumuş'un yeniden kulübe dönebileceği açıklandı.

Geçtiğimiz hafta teknik direktör Besim Durmuş'u takımın başına geçiren Boluspor'da, kadro dışı bırakılan savunma futbolcular Metin Depe ve Sinan Kurumuş'a af yolu açıldı. Kötü giden haftaların ardından beklenen performansı veremedikleri gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Metin Depe ve Sinan Kurumuş için Başkan Mehmet İnceayan'dan olumlu yanıt geldi. Çiçeği burnunda teknik direktör Besim Durmuş'a kadro dışı bırakılan futbolcular hakkında bilgi verdiklerini belirten İnceayan, "Daha önce iki futbolcumuzu kadro dışı bırakmıştık. Hocamıza bu konuyu ilettik. Kendisi yararlanmak isterse geri çağıracağız" dedi.

Başkan İnceayan'ın bu yaklaşımına yeşil ışık yakan teknik direktör Besim Durmuş ise, iki futbolcuyu da tanıdığını ifade ederek, "Ligin tecrübeli isimlerinin kadromuzda yer alması bizi mutlu eder. Ancak burası bir yarış yeri. Hak eden formayı kapar. İstediğimizi veren her futbolcu formayı giyebilir" şeklinde konuştu.

Diğer yandan, bu hafta sonu kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak olan Boluspor'da, genç futbolcu Emre Kılınç forma giyemeyecek. Kahramanmaraşspor maçında 4. sarı kartını gören genç yıldız, zorlu maç öncesi kart cezalısı durumunda. - BOLU

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement