PTT 1. Lig - Son Dakika
Spor

PTT 1. Lig

PTT 1. Lig

PTT 1.Lig takımlarından Boluspor'da teknik direktör Ali Beykoz, haftalık basın toplantısında sert ifadelere yer verdi.

02.10.2013 16:51

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da teknik direktör Ali Beykoz, haftalık basın toplantısında sert ifadelere yer verdi. Beykoz, "Biz buraya 2-3 haftalığına gelmedik. Kalıcı olmaya geldik" dedi.

Boluspor tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, 2-0 kaybettikleri Bucaspor maçında takımından daha iyi futbol beklediğini ancak oyunu görünce şaşırdığını ifade etti. Maçları az hasarlar atlatmak istediklerini söyleyen Ali Beykoz, "Neticede futbol oynuyoruz. Kazanmak kadar kaybetmek de var. Ama biz buraya 2-3 haftalığına gelmedik. Elimizdeki kadro belli. Stoperde alternatif olarak Dixon ve Metin Depe var. İleride İskender sakatlandı. Emrah dışında Sinan var ancak henüz istenen durumda değil. Orta sahada Albulkadir sürekli tartışılıyor. Adam idmanda sakatlandı. Sırtında kas yırtığı var. Riske atamazdık" diye konuştu.

"BİR MAÇ ŞAMPİYONLUKTUR"

Sakatlanan oyuncuları riske atacak kadroya sahip olmadığını vurgulamaya çalışan Ali Beykoz, "Bir haftayı kurtarmak için 5 haftayı kaybetmek istemem. Dediğim gibi, Bucaspor maçında takımımı daha iyi bekliyordum ama yanıldım. Balıkesir maçıyla birlikte en kötü oynadığımız maçlardan biriydi. Herkes gibi bende kabul ediyorum. Ama bir liderin unutulmaz sözü vardı; 'Bir oy, bir milletvekilidir, bir milletvekili de iktidardır'. Ben de diyorum ki; 'Bir gol, bir maçtır. Bir maç ise şampiyonluktur" şeklinde konuştu.

"BU TAKIMIN HOCASI BENİM"

Genç oyuncuları övdüğü için bazı kesimlerden tepki aldığını ve tepkileri anlatırken basın toplantısında sinirlenen Teknik Direktör Ali Beykoz, "Geçtiğimiz günlerde genç oyuncuları övdüm diye tepkiler çektim. Fazla övünce psikolojileri bozuluyormuş. Arkadaşlar, bu takımın teknik direktörü benim. Oynattığım oyuncular da benim futbolcularım. Bana verimli olduklarında tabii ki öveceğim. Bırakın da bazı şeylere ben karar vereyim. Filmin içerisinde yer alırken herkes 'kımm', dışarı çıkınca aslan kesiliyorlar. Bana kimse akıl vermesin. Ben ne yaptığını bilen insanım" ifadelerini kullandı.

Boluspor Teknik Direktörü Beykoz, basında çıkan bazı haber ve köşe yazılarına da tepki göstererek, "Kulüpte bir şeyler oluyor. Herkes bir şeyler yazıyor. Sonkan'mış, Cankan'mış. Arkadaşlar lütfen bazı şeylerin kararını da biz verelim. Netice de bir topluluğuz. Altyapı hocalarıyla karşı karşıya getirilmeye çalışılıyorum. Bunlar yanlış şeyler. Bizim işimiz Boluspor'un başarısını sağlamak. Bakın maç kaybettik. Bu maçta ne hatalar yaptık onlarla uğraşacağız. Bizi gereksiz şeylerle meşgul etmeyin" dedi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement