PSG Şampiyonlar Ligi'ni Gözüne Kestirdi - Son Dakika
Spor

PSG Şampiyonlar Ligi'ni Gözüne Kestirdi

PSG Şampiyonlar Ligi\'ni Gözüne Kestirdi

PSG Teknik Direktörü Laurent Blanc, Cuma günü çekilecek olan Devler Ligi çeyrek final kuraları için yeterli kapasiteye sahip olduklarını belirtti.

20.03.2014 20:15  Güncelleme: 23:06

Laurent Blanc, Paris Saint-Germain'in henüz gelişmekte olmasına rağmen bu sezon amaçlarının Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak olduğunu söyledi. Fransa'nın son şampiyonu PSG, Leverkusen'i eleyerek çeyrek finale adını yazdırmıştı. Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kuralar için heyecanlı bir bekleyiş sürüyor.

BLANC GÖZDAĞI VERDİ

Şampiyonlar Ligi'nin bu turunda artık her takımın zorlu olduğunu belirten Blanc, "Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük takımlar var. Özellikle Real Madrid çok formda ve her açıdan iyi giden bir takıma sahip." dedi. Yapılanma sürecinin devam ettiğini de sözlerine ekleyen Fransız teknik adam, "Paris için hala çalışmalarımız sürüyor. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için yeterli tutku ve hırsa sahibiz." sözleriyle rakiplerine gözdağı verdi.

"IBRAHIMOVIC'E UYUMLU KADRO YAPISI OLUŞTURDUK"

Paris'in yıldızı Zlatan hakkında övgü dolu sözlerle bahseden Laurent Blanc, "Ibrahimovic her zaman etkileyici bir faktördür. Daha önceki kulüplerinde de bir çok goller attı ancak burada Ibrahimovic'e tam uyumlu bir kadro yapısı oluşturduk." ifadelerinde bulundu. PSG ligde 8 puan farkla zirvede yer alıyor. Cuma günü 30. hafta açılış mücadelesi için Lorient deplasmanında puan farkını korumak için sahaya çıkacaklar.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor PSG Şampiyonlar Ligi'ni Gözüne Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement