Mersin Başantrenörü Babaoğlu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Mersin Başantrenörü Babaoğlu Açıklaması

Mersin Başantrenörü Babaoğlu Açıklaması

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Babaoğlu, "Oyuncularımı kutluyorum, önemli bir takımı yendik" dedi.

01.02.2014 19:45  Güncelleme: 14:18

Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin başantrenörü Mete Babaoğlu, Pınar Karşıyaka'yı 74-72 mağlup eden oyuncularını kutladığını belirterek, önemli bir takımı yendiklerini söyledi.

Babaoğlu, Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Öncelikle oyuncularımı kutluyorum, önemli bir takımı yendik. Maçın sonuna kadar oyunu bırakmadık. Bu tip maçlar, maçın son topuna kadar oynanır, bunun bilincindeydik" diye konuştu.

Babaoğlu, ligin gittikçe zorlaştığının altını çizerek, önlerindeki maçlara konsantre olacaklarını kaydetti.

-Pınar Karşıyaka cephesi

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca ise çok farklı iki devre oynadıklarını dile getirerek, karşılaşmanın genelinde inişli ve çıkışlı bir performans sergilediklerini anlattı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin maçı son saniyeye kadar bırakmadığını belirten Sarıca, "Mersin Büyükşehir Belediyesi son saniyedeki faul atışıyla maçı kazandı. İşler son toplara kalınca şans faktörü devreye giriyor. Açıkçası bizim işi buraya bırakmadan maçı kazanmamız gerekiyordu" dedi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mersin Başantrenörü Babaoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement