Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından

Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Uğuz: "Güçlü bir takımla, kazanmak için iyi mücadele ettik" İstanbul Üniversitesi BGD Başantrenörü Okul: "Antakya deplasmanı bizim için her zaman zor olmuştur.

19.01.2014 20:54

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Homend Antakya Belediyesi'nde başantrenör Aydın Uğuz, "Güçlü bir takımla kazanmak için iyi mücadele ettik" dedi.

Uğuz, 69-64 yenildikleri İstanbul Üniversitesi BGD maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, rakip takımı iyi oyunlarından dolayı kutlayarak "Savunmada olsun hücumda olsun çok güzel bir oyun ortaya koyduk. Buradaki yenilgiyi kendi üzerime alıyorum. Oyuncular ellerinden geleni yaptılar. Ama hakemlerin de biraz daha dikkatli olmasını istiyoruz. Bu kadar yanlış kararın olmaması lazım" diye konuştu.

İstanbul Üniversitesi BGD Başantrenörü Fırat Okul ise aldıkları galibiyetin çok değerli olduğunu ifade etti.

"Antakya deplasmanı her zaman zor olmuştur" diyen Okul, şunları söyledi:

"Çok kaliteli oyunculara sahipler. Ligin ilk yarısında kendi sahamızda bizi mağlup etmişlerdi. Aldığımız o yenilgi bizi zirveden kopartmıştı. Ligin devamında bunu bir şekilde kapatmaya çalıştık. Avrupa kupasında iyi bir sonuç elde edip buraya geldik. Doğru zamanlamayla öne geçip maçı kazandık. Antakya'ya bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum." - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement