Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından

Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Acer: ''Lige iki galibiyetle başlamak çok güzel'' TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Altun: "Takımımızın ileriki maçlarda güzel sonuçlar alacağına inanı...

23.10.2013 23:03

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Homend Antakya Belediyesi'nde, başantrenör Hakan Acer, lige iki galibiyetle başlamanın güzel olduğunu söyledi.

Acer, TED Ankara Kolejliler karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir hücum organizasyonu sonucunda güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Galip gelmelerine rağmen savunmada iyi olmadıklarını belirten Acer, yapılan hatalardan ders çıkararak savunmadaki eksikleri gidermeye çalışacaklarını ifade etti.

Acer, bu karşılaşmadan çok önemli dersler çıkarmaları gerektiğini belirterek, "Lige iki galibiyetle başlamak çok güzel. Maçın sonuna kadar mücadeleyi elden bırakmayan rakibimizi kutluyorum" dedi.

TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Kaan Altun ise çok zor bir ligde mücadele ettiklerini ve kadro yetersizliğinden dolayı zorluklar yaşadıklarını söyledi.

Lige iki yenilgiyle başlamanın kendilerini etkilemeyeceğini belirten Altun, "Her maçta elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışacağız. Takımımızın ileriki maçlarda güzel sonuçlar alacağına inanıyorum" diye konuştu. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement