Potada Derbi Maçtan Notlar - Son Dakika
Spor

Potada Derbi Maçtan Notlar

Potada Derbi Maçtan Notlar

Beşiktaş Milangaz ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanan Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçına siyah-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

06.05.2012 15:23

Beşiktaş Milangaz ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanan Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçına siyah-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Akatlar'daki Beşiktaş Milangaz Arena'ya maçtan saatler önce gelen siyah-beyazlı taraftarlar, tribünleri tamamen doldurup, takımlarına destek verdi.

Bu arada, daha önce alınan karar gereği konuk Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş Milangaz Arena'da takımlarının yanında yer alamadı.

-FIBA EuroChallenge Kupası ile şampiyonluk turu-

Derbi maç öncesinde Beşiktaş Milangaz, kazandığı FIBA EuroChallenge Kupası ile şampiyonluk turu attı.

Karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala salon ışıkları kapatıldıktan sonra oyuncular tek tek anons edilerek sahaya çağrıldı. En son sahaya kaptan David Hawkins elinde kupa ile birlikte çıktı. Hawkins, kupayla tribünleri dolaşırken, taraftarlar da tezahüratlarla kupa şampiyonluğunu kutladı.

Bu sırada Fenerbahçe Ülkerli oyuncular da alkışlarla Beşiktaş Milangazlı oyuncuları tebrik etti.

-Mensah Bonsu "üçlü" çektirdi-

Beşiktaş Milangaz'in İngiliz oyuncusu Pops Mensah Bonsu, maç öncesi taraftarların isteği üzerine, salonda "üçlü" çektirdi.

Siyah-beyazlı taraftarların "Mensah ortaya, üçlü çektir Kartal'a" tezahüratlarının ardından orta alana gelen Menah Bonsu, taraftarlara tezahürat yaptırdı.

-"Beşiktaş'ın çocuğu Ergin Ataman"-

Beşiktaşlı taraftarlar, siyah-beyazlı takımın başantrenörü Ergin Ataman'a da sevgi gösterilerinde bulundu.

Ataman'ı tribünlere çağıran taraftarlar, "Beşiktaş'ın çocuğu Ergin Ataman" diye tezahüratlar yaptı.

-Güvenlik önlemleri-

Derbi maç için Beşiktaş Milangaz Arena'da geniş güvenlik önlemleri alındı.

Taraftarlar, üstleri arandıktan sonra salonu alınırken, salon içinde de özel güvenlik elemanları güvenliği sağladı.

Bu arada, Fenerbahçe Ülker benchinin bulunduğu bölüme, cam koruma yerleştirilirken, konuk ekibin soyunma odasına giden tünele de körük çekildi.

-Tepkiler-

Beşiktaşlı taraftarlar, zaman zaman Fenerbahçe Ülker, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve bu akşam Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda karşılaşacakları Galatasaray aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Şike davası nedeniyle tutuklu bulunan Aziz Yıldırım aleyhine küfürlü tezahüratlar yapan taraftarlar, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da protesto etti.

Öte yandan, karşılaşma öncesinde, vefat eden Türkiye Futbol Federasyonu ve Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı,eski milli basketbolcu Ali Uras için saygı duruşunda bulunuldu.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Potada Derbi Maçtan Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement