Porto, Basel Deplasmanında Avantaj Arıyor - Son Dakika
Spor

Porto, Basel Deplasmanında Avantaj Arıyor

Porto, Basel Deplasmanında Avantaj Arıyor

Real Madrid ve Liverpool'un bulunduğu gruptan çıkmayı başaran Basel, sahasında Porto'yu konuk ediyor.

18.02.2015 17:33

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Basel, sahasında Porto'yu konuk ediyor.

İsviçre Ligi'nde emin adımlarla şampiyonluğa ilerleyen Basel, Teknik Direktör Paulo Sosa yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde de Real Madrid, Liverpool ve Ludogorets'in bulunduğu B Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna kalmaya hak kazanmıştı.

Ev sahibi ekipte Fabian Schar cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Ivan Ivanov ve Adama Traore'nin sakatlıkları ise devam ediyor.

Ligde üst üste aldığı üç galibiyetle iyi bir ivme yakalayan Porto cephesinde ise moraller yerinde. Portekiz devi, kritik deplasmandan alacağı iyi bir skorla sahasında oynayacağı rövanş maçına avantajlı çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Teknik Direktör Julen Lopetegui, UEFA'nın resmi internet sitesinde yaptığı açıklamalarda güçlü bir rakibe karşı oynayacaklarının farkında olduklarını belirtirken, "Real Madrid bile Basel deplasmanında zorlanmıştı. Oldukça deneyimli ve yetenekli bir kadroları var. Maçta elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

Porto'da sakatlığı süren Adrian Lopez'in dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LERBasel: Vaclik, Xhaka, Suchy, Samuel, Safari, Zuffi, Frei, Elneny, Gonzalez, Gashi, StrellerPorto: Fabiano, Danilo, Maicon, Marcano, Sandro, Oliver, Casemiro, Herrera, Quaresma, Brahimi, Martinez

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Porto, Basel Deplasmanında Avantaj Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement