Plevnespor, Puanla Tanışmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Plevnespor, Puanla Tanışmak İstiyor

Plevnespor, Puanla Tanışmak İstiyor

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Çiçek: "Ligin zayıf takımlardan biri olan Gümüşhane Torul ile hafta sonu deplasmanda maçımız var, ümit ediyorum ki oradan puan alacağız"

06.11.2013 16:44

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Adnan Çiçek, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde henüz puan kazanamayan takımlarının, Gümüşhane Torul Gençlik ile deplasmanda yapacağı maçtan puanla ayrılacağına inandığını söyledi.

Tokat Belediye Başkanı Çiçek, makamında düzenlediği basın toplantısında, ilk 3 maçta ligin güçlü takımlarından Fenerbahçe Grundig, İnegöl Belediyespor ve Ziraat Bankası ile karşılaştıklarını ve sahadan puansız ayrıldıklarını hatırlattı.

Takımın kötü gidişata son vereceğine inandığını belirten Çiçek, "Ligin zayıf takımlardan biri olan Gümüşhane Torul ile hafta sonu deplasmanda maçımız var, ümit ediyorum ki oradan puan alacağız. Sezonun başında bizim ayarımızdaki takımlarla eşleşmiş olsaydık şu an Plevnespor daha iyi yerde olabilirdi" diye konuştu.

"Ligde son 4 takım arasına kalmak istemiyoruz"

Ligde ilk 7 takım arasında olmayı hedeflediklerini ifade eden Çiçek, şunları kaydetti:

"Hedefimiz belli, evimizde zayıf takımlara karşı oynayacağımız bütün maçları kazanıp deplasmanda da yetebileceği kadar puan getirmek istiyoruz. Ligde son 4 takım arasına kalmak istemiyoruz çünkü son 4 takım kendi arasında tekrar play-off maçları yapacak, sezon bitiminde iki takım küme düşecek. Bu sıkıntıyı yaşamak istemiyoruz. Yenebileceğimiz takımlar karşısında başarı sağladığımız takdirde ligi sıkıntılı bir yerde bitirmeyiz."

Çiçek, ilk 3 haftadaki başarısız sonuçlara rağmen seyircinin maçlara ilgisinden çok memnun olduklarını sözlerine ekledi. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Plevnespor, Puanla Tanışmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement