Pınar Karşıyaka'dan Hakemlere Tepki - Son Dakika
Spor

Pınar Karşıyaka'dan Hakemlere Tepki

Pınar Karşıyaka\'dan Hakemlere Tepki

Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde dün aldığı yenilgiyle Galatasaray Medical Park karşısında 2-0 geriye düşen Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Levent Türknas, "Bu tarz atmosferi yüksek geçen maçlarda standartların 2 takım için de"...

28.05.2013 14:47

Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde dün aldığı yenilgiyle Galatasaray Medical Park karşısında 2-0 geriye düşen Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Levent Türknas, "Bu tarz atmosferi yüksek geçen maçlarda standartların 2 takım için de adil kullanılması ve kararların maçın önüne geçmemesi gerekir" dedi.

Türknas, yaptığı yazılı açıklamada, dünkü müsabakada 10 bin kişiye yakın Galatasaray seyircisinin baskısı altında olmalarına rağmen çok iyi mücadele ettiklerini kaydetti.

Maçı kazanabilecek duruma geldiklerini bildiren Türknas, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Fakat kritik yerde Evren'e çalınan gereksiz 2. teknik faul ve ardından başantrenörümüz Ufuk Sarıca'ya verilen teknik faulle aşağıya çekilmesi gereken tansiyon adeta tırmandırıldı. Bu tarz atmosferi yüksek geçen maçlarda standartların 2 takım için de adil kullanılması ve kararların maçın önüne geçmemesi gerekir. Bu kadar sert bir maçta 35. dakikada bir takım 17, diğeri 0 serbest atış kullanıyorsa, takdiri basketbol kamuoyuna bırakmak istiyorum."

Türknas, seride 30 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de Karşıyaka Spor Salonu'nda oynayacakları müsabakayı kazanıp durumu 2-1'e getirmek istediklerini belirterek, "Daha önce Galatasaray Medical Park'ı İzmir'de mağlup etmiştik. Muhteşem seyircimiz yine tribünleri dolduracak ve bize büyük destek verecektir. İnanıyorum ki seri önce 2-1'e daha sonra da eşitliğe gelecek. Galatasaray Medical Park ile İstanbul'da beşinci maçta final oynayacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Pınar Karşıyaka'dan Hakemlere Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement