"Pep'e Kapımız Her Zaman Açık" - Son Dakika
Spor

"Pep'e Kapımız Her Zaman Açık"

"Pep\'e Kapımız Her Zaman Açık"

Barcelona Başkanı Sandro Rosell, Katalan ekibini başarıdan başarıya koşturduktan sonra Bayern Münih'in yolunu tutan Pep Guardiola'ya kapılarının her zaman açık olduğunu dile getirdi.

14.12.2013 14:15

Pep Guardiola'nın 2011-12 sezonunun ardından tatil kararı almasının ardından Guardiola ve Rosell'in arasında bir soğukluk olduğu iddia edilmiş, hatta Tito Vilanova'nın rahatsızlığı döneminde ikili, birbiri aleyhinde eleştiri dolu sözler sarf etmişti.

Katar'da Doha Stadium Plus'a açıklamalara bulunan Sandro Rosell, öncelikle Katalan hocayı göklere çıkardı. Pep Guardiola hakkında "Kulüp tarihinin açık ara en başarılı hocasıydı. Ona ömür boyu kapılarımızın açık olmasından daha normal bir şey olamaz." diyerek Guardiola'nın apayrı bir yere sahip olduğunu söyledi.

Takımın hale hazırdaki hocası Gerardo Martino'dan duyduğu memnuniyeti de dile getiren Rosell, "Martino da son derece cesur ve futbol konusunda son derece bilgili bir isim. Onu takımın başına getirerek son derece iyi bir karar aldığımızı düşünüyorum." dedi.

Son olarak Messi ve Iniesta hakkındaki olumsuz iddialara da değinen Rosell, "Lionel Messi ve Andres Iniesta'nın kulüpte kalacakları konusunda en ufak bir şüphem yok." sözleriyle iki oyuncunun da takımda kalacağını belirtti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Pep'e Kapımız Her Zaman Açık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement