Penaltıyı kaçıran Bale, ardından boş kaleye topu yuvarlayamadı - Son Dakika
Spor

Penaltıyı kaçıran Bale, ardından boş kaleye topu yuvarlayamadı

Türkiye-Galler karşılaşmasında 60. dakikada Gareth Bale, çizgiye yakın noktada Zeki Çelik'in müdahalesi ile yerde kaldı ve rakip penaltı kazandı. Penaltıyı kullanmak için beyaz noktaya gelen Bale, topu üstten dışarı gönderdi. Ardından kaleci vuruşuyla başlayan oyunda top Bale'da kaldı ve yıldız futbolcu boş kaleye gönderemedi. Bale peş peşe kaçan goller sonrası yıkıldı.

16.06.2021 20:27  Güncelleme: 21:22

Ay-Yıldızlı takımımız Galler karşısında yokları oynadı. Karşılaşmanın ilk yarısını yenik kapatan Türkiye, ikinci yarıda da Galler baskısını kıramadı. 60'ncı dakikada Bale Zeki'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve penaltı kararı verildi.

Penaltıyı kaçıran Bale, ardından boş kaleye topu yuvarlayamadı

İNANILMAZI BAŞARDI

Bale penaltıda topun başına geçti ve sert vuruşla meşin yuvarlarlağı üstten auta gönderdi. Bunun ardından oyunu başlatan Uğurcan savunma ile anlaşamadı. Biraz hızlı olan topu kontrol etmeyi başaran Bale, tek hamlede topu kaleye yuvarlayamadı. Peş peşe iki fırsatı kaçırmasına kendisi ve tribündekiler inanamadı.

Penaltıyı kaçıran Bale, ardından boş kaleye topu yuvarlayamadı

Son Dakika Spor Penaltıyı kaçıran Bale, ardından boş kaleye topu yuvarlayamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murat Kantarcı: Adamlar dalga gecti bizim cocuklarla ders verdiler resmen ders almasını bilene ama nerdeeeee yaziklar oldun bizim cocuklaraaa bu kadar rezil oyun oynadiklari icin yenilmek icin ellerinden geleni yaptiklari icin burak yilmaz ne yapti etkisiz eleman ama hoca hala oyunda tutuyor oynamayani kosmayani al oyundan forma verme ama nerdee simdi isviçre de 2 tane atar bizim usaklar rahat eder hocayla beraber 11 2 Yanıtla

Advertisement