Pardew: Cabaye'sizliği Öğrenmeliyiz - Son Dakika
Spor

Pardew: Cabaye'sizliği Öğrenmeliyiz

Pardew: Cabaye\'sizliği Öğrenmeliyiz

Cabaye'nin transferini değerlendiren New Castle teknik direktörü, Sunderland maçının da hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

02.02.2014 00:00

Newcastle'ın Teknik Direktörü Alan Pardew, PSG'ye transfer olan Yohan Cabaye'siz yaşamayı öğrenmeleri gerektiğini söyledi.

2011 yılında Newcastle'a transfer olan 28 yaşındaki Fransız oyuncu, geçtiğimiz günlerde PSG ile anlaşmıştı.

Pardew verdiği demeçte, "Çok zorlu bir hafta oldu, bundan kimsenin şüphesi yok. Cabaye'yi kaybettik ve yeni transfer yapmadık." şeklinde konuştu.

Cabaye'nin yerini dolduramadıklarını söyleyen 52 yaşındaki teknik adam, "Cabaye gibi bir oyuncusunuzu kaybettiğinizde onun yerini doldurmak istersiniz. Ama biz bunu yapamadık. Bunu kabul edip en iyi şekilde mücadele etmeliyiz." sözlerini ekledi.

Loic Remy'nin eksikliğinden de bahseden İngiliz çalıştırıcı, "Remy takımımızda yoktu, bu da büyük bir eksikti. Çok büyük bir şans yarattık ama inançtan yoksunduk." ifadlerini kullandı.

Pardew, ara transfer döneminde yeni bir oyuncuyu kadrolarına katmalarının iyi olacağını, "Sezonun ikinci yarısında bize destek verebilecek yeni bir oyuncumuz olması güzel olurdu." sözleriyle dile getirdi.

Premier Lig'in 24. haftasında Sunderland'i konuk eden Newcastle, Borini, Johnson ve Colback'in gollerine engel olamamış ve maçı 3-0 kaybetmişti.

Teknik adam, son olarak Sunderland maçını da, "Skor ve performans hayal krıklığıydı. İlk gol çok ama çok önemliydi. Ama ilk golü atan onlar oldu. biz de soğukkanlı kalamadık." şeklindeki açıklamalarıyla değerlendirdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Pardew: Cabaye'sizliği Öğrenmeliyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement