Paramı Alamıyordum" - Son Dakika
Spor

Paramı Alamıyordum"

Paramı Alamıyordum"

Trabzonspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Cezayirli defans oyuncusu Carl Medjani, Fransa basınına Türkiye'deki günleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

27.02.2016 02:20

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Trabzonspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Cezayirli defans oyuncusu Carl Medjani, Fransa basınına Türkiye'deki günleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'dan ayrılış sebebini açıklayan 30 yaşındaki oyuncu, "Kısa bir süre öncesine kadar durumum hala net değildi. Trabzonspor'dan finansal sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım. Trabzonspor'dan birkaç aydır paramı alamıyordum. Daha sonra anladım ki FIFA kurallarına göre 3 ay paranızı alamadığınız zaman serbest kalma hakkına sahip oluyorsunuz. Ben de serbest kalmayı uygun gördüm. Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra benimle birçok kulüp ilgilendi ancak ben Levante'yi tercih ettim." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan aldığı transfer teklifi iddialarının gerçeği yansıtmadığını da belirten Medjani, "Türkiye'de bir oyuncunun büyük bir takımdan başka bir büyük takıma transfer olması çok sık rastlanan bir şey değil. Trabzonspor Türkiye'nin 4. büyük kulübü. FIFA kurallarına göre maaşım Trabzonspor tarafından maaşım ödenmeyince serbest kaldım ve Levante'yle anlaştım." ifadelerini kullandı.

2014 yılında Monaco'dan Trabzonspor'a transfer olan Carl Medjani, bordo mavili formayla çıktığı 54 maçta 9 kez ağları sarsmayı başarmıştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Paramı Alamıyordum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement