Özkahya Genç Hakemlerin İdolü Oldu - Son Dakika
Spor

Özkahya Genç Hakemlerin İdolü Oldu

Özkahya Genç Hakemlerin İdolü Oldu

Sefa Demir, FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya'nın Yalova'ya gelmesiyle birlikte genç hakemlerinin sayısının arttığını söyledi.

31.05.2013 13:33  Güncelleme: 13:44

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şube Başkanı ve Ulusal Hakem Sefa Demir, FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya'nın Yalova'ya gelmesiyle birlikte genç hakemlerinin sayısının arttığını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı olan Merkez Hakem Kurulu'nun Yalova'ya bakış açısının olumlu olduğunu belirten Demir,

MHK Bölge Sorumlusu ve EPAK Başkanı Zihni Aksoy'u 2 gün boyunca Yalova'da ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Demir, Uğur Akalp'in çalışmalarına devam etmesi durumunda 5 yıl içinde FIFA kokartı takacağına inandığını söyledi.

FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya'nın Yalova'ya büyük katkısı olduğunu söyleyen Sefa Demir, "Halis hocamızın gelmesiyle birlikte genç hakemlerimizin sayısı arttı. Birçok hakemimiz onun tecrübelerini ve uyguluyor. Birçok tecrübeli ve genç hakemimiz onunla antrenman yapma fırsatı buluyor. Halis Özkahya Yalova hakemliği için büyük bir nimettir. Kendisine de Yalova hakemliğine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Yalova'daki hakemlerin Yalova'daki amatör liglerin çok üstünde olduğuna işaret eden Demir, "Yalova'daki amatör lig seviyesi ortadadır. Yalova hakemliği bu liglerin oldukça üstündedir. Şu anda her kulvarda hakemimiz bulunuyor. Bunlar arasında bir FIFA hakemi, 1 ulusal ve 3 ulusal yardımcı hakemin yanı sıra 2 bölgesel hakem ve 6 da bölgesel yardımcı hakemimiz bulunmaktadır. Camiamıza yeni katılanlarla birlikte toplam 63 hakemimiz bulunmaktadır" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Özkahya Genç Hakemlerin İdolü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement