Özgür Özkaya Başarısını Artırmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Özgür Özkaya Başarısını Artırmak İstiyor

Özgür Özkaya Başarısını Artırmak İstiyor

Konyaspor'un, yeni transferi Özgür Özkaya, tek düşüncesinin geçen sezon yaptığı çıkışı devam ettirmek olduğunu söyledi.

03.07.2014 14:37  Güncelleme: 17:17

Torku Konyaspor'un, Elazığspor'dan ayrıldıktan sonra kadrosuna kattığı Özgür Özkaya, tek düşüncesinin geçen sezon yaptığı çıkışı devam ettirerek yeni takımının başarısına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Torku Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan 26 yaşındaki Özgür Özkaya, "Öncelikle transferimin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Konyaspor ile ilk görüşmemiz sezon bittikten sonra oldu. Yaklaşım gerçekten çok hoşuma gitti. Başka kulüplerden de ciddi teklifler olmasına rağmen kendimi buraya ait hissettim. Konyaspor'un benim için en doğru yer olduğuna inandım ve imzayı attım. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"BAŞARI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Özgür Özkaya, futbol yaşamına başarılı bir şekilde devam etmek istediğini vurgulayarak, "Şu an tek hedefim var. O da geçen sezon Elazığspor'da yakaladığım çıkışı Torku Konyaspor'da da devam ettirmek ve üzerine koyarak yoluma başarılı bir şekilde devam etmek. Bunu başardığım zaman takımımızın başarısına da katkı sağlamış olacağım. Başarılı olmak adına elimden gelen tüm mücadeleyi ve gayreti göstereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

"YENİ STADYUMU GÖRÜNCE ÇOK HEYECANLANDIM"

Torku Konyaspor'u tercih etmesindeki bir diğer faktörün de yeni stadyum ve taraftar olduğunu ifade eden Özkaya, "Yeni stadyumu görünce gerçekten çok heyecanlandım. Ben de diğer arkadaşlarım ve ağabeylerim gibi bu güzel stadyumda önemli başarılara imza atmak istiyorum. Taraftarımızın da oldukça ateşli ve takımına destek veren bir taraftar topluluğu olduğunu biliyorum. İnşallah bizler sahadaki mücadelemizle, onlar da verecekleri destekle yeni stadyumda Torku Konyaspor'un başarısı için mücadele vereceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Özgür Özkaya Başarısını Artırmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement