Doğum gününde oyuna girmeye hazırlanan Arda'ya soğuk duş! Ancelotti'nin sözleri de skandal - Son Dakika
Spor

Doğum gününde oyuna girmeye hazırlanan Arda'ya soğuk duş! Ancelotti'nin sözleri de skandal

LaLiga lideri Real Madrid'in Sevilla'yı ağırladığı maçta Arda Güler büyük bir şanssızlık yaşadı. Ancelotti, Arda Güler'i oyuna almak üzereyken Real Madrid gol atınca deneyimli teknik adam, milli futbolcuyla ilgili kararından vazgeçti. Maç sonu konuyla ilgili bir açıklama yapan tecrübeli teknik adam, "Modric'in golünden önce Arda için planım vardı ama golden sonra fikrimi değiştirdim. Arda bu kararımı anlayacaktır. Anlamazsa da yapacak bir şey yok" dedi.

26.02.2024 10:22  Güncelleme: 10:48

İspanya La Liga lideri Real Madrid, 26. hafta maçında Sevilla'yı 1-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren golü 81'de Luka Modric kaydetti. Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Arda ise oyuna girmeye hazırlanırken son anda kulübeye geri döndü.

TALİHSİZ BİR AN YAŞADI

Karşılaşma 0-0 devam ettiği sırada Türk yıldızı oyuna almaya hazırlanan Carlo Ancelotti, Modric'in golü sonrası kararından vazgeçti. Doğum gününde talihsiz bir an yaşayan Arda Güler'e sosyal medyadan yoğun destek geldi.

"YAPACAK BİR ŞEY YOK" DEDİ

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler için "Modric'in golünden önce Arda için planım vardı ama golden sonra fikrimi değiştirdim. Arda bu kararımı anlayacaktır. Anlamazsa da yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

MAÇTA HAKEM SAKATLANDI

Öte yandan maçta orta hakem Diaz de Mera sakatlandı ve devam edemedi. Onun yerine mücadelenin 5. hakemi düdüğü devraldı.

REAL MADRİD LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Real Madrid, ligde oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Sevilla ise Valencia beraberliğinden sonra bir maçı daha kazanamadı. Bu sonuçla birlikte Real Madrid, puanını 65'e çıkardı ve 8 puan farkla liderliğini sürdürdü. Sevilla ise 24 puanda kaldı. Real Ligin bir sonraki haftasında Valencia ile karşılaşacak. Sevilla ise Real Sociedad'ı ağırlayacak.

Doğum gününde oyuna girmeye hazırlanan Arda\'ya soğuk duş! Ancelotti\'nin sözleri de skandal

Son Dakika Spor Doğum gününde oyuna girmeye hazırlanan Arda'ya soğuk duş! Ancelotti'nin sözleri de skandal - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ali Kublay: Adam oynatmak istemiyo o kadar 131 4 Yanıtla
  • Ali Durmaz: dünya'nın belki de en iyi takımında yedek beklemek bile büyük şanstır. daha 18 yaşında. yapacağı tek şey bol bol antreman yapmak ve sabretmek. antreman'a en erken kendi başlayacak en son kendi çıkacak. her gün ekstra 1-2 saat antreman yapacak. gerekirse kendine özel hoca tutacak. bu sene 5-10 maç, önümüzdeki sene 15-20 maç derken 21-22 yaşında ilk onbirin değişmezi olacak. 99 15 Yanıtla
  • Serkan Basar: bir wonderkit nasıl bitirilir madrid bunu gösteriyor dünyaya 60 11 Yanıtla
  • Ali Cesur: Böyle güzelim çocukları Avrupa'ya gönderiyorsunuz heba oluyorlar 3 7 Yanıtla
  • sait turk: daha yaşı çok genç bence antremanlarını eksik etmeden sabırla beklemesi lazım 7 2 Yanıtla
  • Cesur Aslan: Keşke ingiltereye gitseydi şimdi izliyoduk ardayı 2 3 Yanıtla

Advertisement