Orduspor'un İlk Yarı Karnesi - Son Dakika
Spor

Orduspor'un İlk Yarı Karnesi

Orduspor\'un İlk Yarı Karnesi

PTT 1. Lig'de oynadığı 18 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi alan mor beyazlılar, sezonun ilk yarısını 36 puanla 3'üncü sırada tamamladı.

31.12.2013 12:02  Güncelleme: 14:42

Sezona Adanaspor deplasmanında aldığı 4-0'lık galibiyetle iyi bir başlangıç yapan mor-beyazlılar, ligde oynadığı 18 maçta özellikle dış sahada başarılı sonuçlar aldı.

Karadeniz ekibi, sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığı 9 maçta üstün bir performans sergileyerek 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Tek deplasman yenilgisini 4-0'lık sonuçla Ankaraspor karşısında alan Orduspor, 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kaldı.

Mor-beyazlılar, deplasmanda oynadığı Adanaspor, Karşıyaka, Kahramanmaraşspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Tekden Denizlispor, Boluspor ve Samsunspor maçlarında sahadan 3 puanla ayrılan taraf olurken, sezonun ilk yarısında dış sahada 22 puan toplama başarısı gösterdi.

Orduspor, iç sahada ise deplasmanlarda aldığı başarılı sonuçların aksine kötü bir performans sergiledi.

İç sahada oynadığı 9 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 14 puan toplayabildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Balıkesirspor maçlarında sahadan mağlubiyetle ayrılan mor-beyazlılar, Mersin İdmanyurdu ve Bucaspor ile berabere kaldı, Manisaspor, Fethiyespor, Adana Demirspor ve Şanlıurfaspor maçlarında ise galip geldi.

Orduspor, ligin ilk yarısında oynadığı 18 maçta rakip filelere 25 gol gönderirken, kalesinde ise 13 gol gördü.

Orduspor'da Anıl Taşdemir, ilk yarıda rakip fileleri 6 golle havalandırarak takımın en golcü oyuncusu oldu.

Anıl'ı 5 golle Landel takip etti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'un İlk Yarı Karnesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement