Orduspor'un Bolu Kampı Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Orduspor'un Bolu Kampı Devam Ediyor

Orduspor\'un Bolu Kampı Devam Ediyor

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor yeni sezona Bolu’da hazırlanırken, teknik direktör Fikret Yılmaz 3 forvet oyuncusuyla özel bir görüşme yaptı.

03.08.2014 15:18

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor yeni sezona Bolu'da hazırlanırken, teknik direktör Fikret Yılmaz 3 forvet oyuncusuyla özel bir görüşme yaptı.

Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Termal Otel'de yeni sezona günden yaptığı çift antrenmanla hazırlanan Orduspor'da kamp temposu her geçen gün artıyor. Teknik direktör Fikret Yılmaz sabah antrenmanı öncesinde futbolcularını sahanın ortasında toplayarak 20 dakika konuşma yaptı. Zaman zaman sert konuşan zaman zaman da oyuncularıyla şakalaşan tecrübeli hoca, forvet oyuncuları Gökhan Kaba, Cemre ve Ümit Tütünci ile bir süre daha görüştü.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fikret Yılmaz, takıma yeni katılan oyuncuların uyumuyla çok iyi hava yakaladıklarını ifade ederek, "Ayın 5'inden itibaren özel maçlara başlayacağız. Mükemmel bir ortamda kamp yapıyoruz. Oyuncularımız son derece istekli. Yeni oyuncularımız var. Takımdan ayrılan oyuncular oldu. Gelen oyuncularımızda takıma kısa sürede uyum sağladılar. Bu sürecide kısa zamanda geçireceğiz. Bir takviye yapabiliriz. Forvet oyuncusu alabiliriz" dedi.

Antrenman öncesinde 3 forvet oyuncuyla yaptığı özel görüşmeyi de aktaran Yılmaz, "3 santrforla bir görüşme yaptım. Bu ligi onlarla götüreceğimi söyledim. Kim daha iyi olursa onu oynatacağımı ifade ettim. Üçü de karakterli çocuklar. Gökhan Kaba, Ümit Tütünci ve Cemre hepsi de aslan gibi oyuncular. İyi çalışan oynayacak belki ikisi birden oynayacak" diye konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor'un Bolu Kampı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement