Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen Açıklaması - Son Dakika
Spor

Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen Açıklaması

Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen Açıklaması

"Futbolda başaramadığımız Avrupa hayalini basketbolda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

11.11.2014 11:33

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Orduspor, yarın FIBA EuroCup Kupası'nda Litvanya temsilcisi Fortuna Klaipeda ile yapacağı maçta galibiyeti hedefliyor.

Geçen sezon ligi 8. sırada tamamlayarak Basketbol FIBA EuroCup Kupası'na katılmaya hak kazanan Orduspor, C Grubu'ndaki ilk maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor'a yenildi. İkinci maçını yarın Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunda yapacak olan mor menekşeler, galibiyeti hedefliyor.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yıl önce kurdukları kadın basketbol takımıyla EuroCup Kupası'nda mücadele etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Ordu'da futbol takımlarının en son 1979'da Banik Ostrava ile Avrupa maçı oynandığını hatırlatan Türkmen, "Futbolda başaramadığımız Avrupa hayalini basketbolda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 35 yıl sonra Orduspor'un yeniden Avrupa arenasında olması önem taşıyor" dedi.

Taraftar desteğinin önemine işaret eden Türkmen, Fortuna Klaipeda maçına sporseverleri takımın yanında olmaya çağırdı.

Galibiyeti hedeflediklerini dile getiren Türkmen, "Rakibimiz güçlü ancak biz de iyi bir ekip kurduk. Oyuncularımızın istedikleri ve taraftarımız desteklediği taktirde kazanılmayacak maç yoktur. O nedenle herkesi maça bekliyoruz" diye konuştu.

Bilet fiyatının 10 lira olarak belirlendiğini vurgulayan Türkmen, kombine bilet sahibi taraftarların maçı ücretsiz izleyebileceklerini sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement