Orduspor Kötü Gidişine "Dur" Diyemedi - Son Dakika
Spor

Orduspor Kötü Gidişine "Dur" Diyemedi

Orduspor Kötü Gidişine "Dur" Diyemedi

PTT 1. Ligde hafta sonu deplasmanda oynadığı Kayserispor'a 2-0 mağlup olan Orduspor'da, mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

02.02.2015 11:58  Güncelleme: 12:15

PTT 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda oynadığı Kayserispor'a 2-0 mağlup olan Orduspor'da, mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Lig'de oynadığı 18 maç sonunda topladığı 7 puanla son sırada yer alan Orduspor, kötü gidişine Kayserispor karşısında da dur diyemedi.

Kulüp İdari Menajeri Selim Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lig lideriyle oynadıklarını belirterek, "Genç oyuncularımız çok iyi oynamaları ve mücadele etmelerine rağmen sonucu değiştiremedi" dedi.

Skordan memnun olmadıklarını ancak yaşları 17 ile 20 arasında değişen genç oyuncuların sergilediği futbolun taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandığını ifade Şener, "En büyük mutluluğumuz, bu oyuncuları kazanmak oldu. Oyuncularımız, maçın ardından Kayserisporlu taraftarlarca alkışlandı. Bazı Kayserisporlu futbolcular, oyuncularımızı alnından öptü. Bu gurur bizlere yeter" diye konuştu.

Kayserispor karşısında kötü gidişe "dur" demek istediklerini ancak bunda başarılı olamadıklarını kaydeden Şener, ligde sonuna kadar mücadele edip pes etmeyeceklerini söyledi.

Bütün Ordululardan genç oyuncularına sahip çıkmalarını ve iç saha maçlarında tribünleri doldurmalarını isteyen Şener, "Her şeye rağmen elimizden geleni yapıyoruz. Takımımızın durumu ortada. İnşallah bir mucize olur ve biz bu ligde kalırız" ifadesini kullandı.

Şener, Kayseri'de kendilerini yalnız bırakmayan az sayıda taraftara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor Kötü Gidişine 'Dur' Diyemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement