Erman Kılıç: Öncelikli Hedefimiz Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika
Spor

Erman Kılıç: Öncelikli Hedefimiz Ziraat Türkiye Kupası

Erman Kılıç: Öncelikli Hedefimiz Ziraat Türkiye Kupası

Eskişehirsporlu Erman Kılıç, lig için yeteri kadar puan topladıklarını ifade ederken önceliklerinin Türkiye Kupası olduğunu söyledi.

08.01.2014 11:10  Güncelleme: 12:18

Eskişehirsporlu Erman Kılıç, ligin ilk yarısında yeterli puanı topladıklarını söyledi.

Ligin ikinci yarısında da iyi bir performans ortaya koymak istediklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini ifade eden Kılıç, "2-3 maç daha kazanabilseydik, bulunduğumuz yerin daha üzerinde yer alabilirdik. Ligin ilk yarısı bizim için inişli-çıkışlı olsa da yeterli puanı topladığımızı düşünüyorum" dedi.

Eskişehirspor olarak öncelikli hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası olduğunun altını çizen Kılıç, "Ziraat Türkiye Kupası'nı bir Anadolu takımının kazanması için iyi çalışmalı. Kupaya uzanmak istiyoruz. Hedefimiz Ziraat Türkiye Kupası diye ligi bir kenara atacak değiliz. İkisini birarada götürecek güce ve kaliteye sahibiz. İyi futbolculardan kurulu bir takımız ve her iki kulvarda da başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu.

"Kırılma maçlarında sıkıntı yaşadık"

Erman Kılıç, ligde üst üste iki maç kazandıkları dönemlerde kırılma maçları olarak görünün üçüncü maçlarda sıkıntı yaşadıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Gençlerbirliği ve Torku Konyaspor maçlarında olduğu gibi kırılma noktalarında sıkıntı yaşadık. Biraz daha dikkat ederek bu tür maçları kazanırsak, ilk 3 takım arasındaki yerimizi alırız diye düşünüyorum. Belki şampiyonluğu konuşmak abes kaçabilir ama o grubun arasında yer alabilmek çok önemli. Avrupa kupalarına katılmak bizim için başarı sayılır. Takım da camia da bunu hak ediyor. Hep söylediğimiz gibi tecrübeli ve iyi bir takımız. Bunu sahaya yansıtmak ve rakiplerimizin durumunu düşünmek zorunda kalmamak istiyoruz."

"Ertuğrul Sağlam bizim için şans"

Kılıç, teknik direktörler Ertuğrul Sağlam ile çalışmanın kendileri için bir şans olduğunu kaydederek, "Ertuğrul Sağlam, her hocaya nasip olmayacak bir işi başardı. Bu anlamda kendimizi şanslı hissediyoruz. Daha iyi ve doğru yapılanma ve istikrarın sağlanmasıyla Ertuğrul Sağlam'ın yeniden şampiyonluk yaşayacağını düşünüyorum" şeklinde sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erman Kılıç: Öncelikli Hedefimiz Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement