Ömer Toprak, Frankfurt maçında sakatlandı! Fibula kemiği kırıldı - Son Dakika
Spor

Ömer Toprak, Frankfurt maçında sakatlandı! Fibula kemiği kırıldı

Almanya Kupası çeyrek final maçında Eintracht Frankfurt sahasında Werder Bremen'i konuk etti. Zorlu karşılaşma Eintracht Frankfur'un 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmada Ömer Toprak ise aldığı sert müdahale sonrası ciddi şekilde sakatlandı ve sahayı sedyeyle terk etti.

05.03.2020 08:49  Güncelleme: 08:56

Almanya Kupası çeyrek final maçında Werder Bremen deplasmanda Eintracht Frankfurt'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

Werder Bremen'in Türk stoperi Ömer Toprak aldığı sert müdahale sonrası ciddi şekilde sakatlandı. Oyuna devam edemeyen 30 yaşındaki stoper sahayı sedyeyle terk etti.

Ömer Toprak, Frankfurt maçında sakatlandı! Fibula kemiği kırıldı

FİBULA KEMİĞİ KIRILDI

Ömer'in durumuyla ilgili açıklama yapan Werder Bremen Teknik Direktörü Florian Kohfeldt, tecrübeli savunma oyuncusunun fibula kemiğininkırıldığını ve hastaneye götürüldüğünü açıkladı.

Eintracht Frankfurt maç sonrasında Ömer Toprak için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Yapılan paylaşımda, "Geçmiş olsun Ömer Toprak, umarız çabuk iyileşirsin" ifadeleri kullanıldı.

Ömer Toprak, Frankfurt maçında sakatlandı! Fibula kemiği kırıldı

MERİH VE OZAN DA SAKATLANMIŞTI

EURO 2020'de mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımı'nda, Ömer Toprak ile birlikte sakatlanan stoper sayısı 3'e yükseldi.

Milli takım forması giyen savunma oyuncuları Merih Demiral ve Ozan Kabak daha önce sakatlanıp sezonu kapatırken, bu isimlere ek olarak Yusuf Yazıcı, Cenk Tosun da sakatlanarak turnuvada oynama şansını kaybetmişlerdi.

Ömer Toprak, Frankfurt maçında sakatlandı! Fibula kemiği kırıldı

Son Dakika Spor Ömer Toprak, Frankfurt maçında sakatlandı! Fibula kemiği kırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Kayserispor : Müthis oynuyordu, Merih ve Ozanin yerine düsünürken Ömerde sakatlandi. 0 0 Yanıtla
  • Haydaaaa: Ne oluyo lan bu adamlara 0 0 Yanıtla
  • uASLAN: Avrupa da liglere talimat verildi kimseye yutturamazlar, bilerek ve isteyerek yapılan işler bunlar güzel ve yalnız ülkeme nereden zarar versek diye çabalıyorlar 0 0 Yanıtla
  • btgn: türk futbolculara kasti yapılan saldırı var sanki 0 0 Yanıtla
  • Mikadu: Bu kaçıncı sakat üstümüze oynuyorlar resmen 0 0 Yanıtla
  • Komplocu: İlk Merih sakatlandığında söylemiştim ve 3.stoperimizde sakatlandı aynı şeyi söyleyeceğim: Bu sakatlıklar net KOMPLO. 0 0 Yanıtla
  • ezgin: milli maçlar yaklaşıyor diye resmen film yapıyorlar bizim futbolculara açık belli bu kaçıncı oldu kasıt var burda bariz bellidir 0 0 Yanıtla

Advertisement