Olympiakos'tan Transfer - Son Dakika
Spor

Olympiakos'tan Transfer

Olympiakos\'tan Transfer

Olympiakos, bu sezon başında yollarını ayırdığı Giorgi Shermadini ile yeniden anlaştı.

26.02.2014 16:31

THY Euroleague Top 16'da mücadele eden temsilcilerimiz Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'in rakiplerinden Olympiakos, kadrosuna tanıdık bir ismi kattı.

Sportando'nun haberine göre, son iki yılın THY Euroleague şampiyonu Olympiakos, oldukça kıyasıya devam eden Top 8 yarışında avantaj yakalamak için bir transfer daha yaptı. Kırmızı-beyazlılar, Liga Endesa ekiplerinden CAI Zaragoza'nın Gürcü pivotu Giorgi Shermadini ile anlaştı. 2.16 boyundaki oyuncu geçtiğpimiz sezon kulüpten ayrılarak Zaragoza'nın yolunu tutmuştu.

Yunan ekibinin, CAI Zaragoza'nın Eurocup serüvenin de bitmesinin etkisiyle tecrübeli oyuncunun kontrat fesih bedelini ödediği ve 2015 yıla kadar sürecek anlaşma için tek engeli de ortadan kaldırdığı belirtildi. Giorgi Shermadini, Olympiakos'un Euroleague'deki maçlarında da oynayabilecek. Gürcü oyuncunun cuma geceki Fenerbahçe Ülker maçında oynayıp oynayamacağı ise henüz net değil...

CAI Zaragoza formasıyla Eurocup'ta 16 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda yaklaşık 22 dakika sahada kaldı ve 9.8 sayı, 5.6 ribaunt, 1.1 asist ortalamaları ile oynadı. İspanyol ekibi, kupada Beşiktaş İntegral Forex'in ardında kalarak elenmişti.

2.16 boyundaki oyuncu daha önce Panathinaikos, Union Olimpija, Cantu ve Maccabi Tel Aviv formaları giymişti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Olympiakos'tan Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement