Olympiakos-Galatasaray Liv Hospital:72-54 - Son Dakika
Spor

Olympiakos-Galatasaray Liv Hospital:72-54

Olympiakos-Galatasaray Liv Hospital:72-54

Galatasaray Liv Hospital, Yunanistan deplasmanında Olympiakos'a 72-54 yenilerek, grubunda 3. yenilgisini aldı.

29.11.2013 00:29  Güncelleme: 00:31

Basketbolda THY Avrupa Ligi C Grubu'nda Galatasaray Liv Hospital, Yunanistan deplasmanında Olympiakos'a 72-54 yenilerek, grubunda 3. yenilgisini aldı.

Barış ve Dostluk Salonu'nda oynanan maçın başından itibaren üstün olan Olympiakos, bu galibiyetle 7. maçında da sahadan galip ayrılmasını bildi. Tutuk bir oyun sergileyen sarı-kırmızılı takım ise grubundaki 3. yenilgisini almış oldu.

Galatasaray Liv Hospital, son iki yılın Avrupa şampiyonu Olympiakos'a İstanbul'daki maçta da 78-67 kaybetmişti.

Olaylar çıktı

Karşılaşmanın bitimine 5 dakika kala, Olympiakoslu Mirza Begiç ile Galatasaray Liv Hospital'dan Mensah Bonsu yumruk yumruğa kavga etti.

Yunan ekibinin kullandığı serbest atıştan sonra Begiç'in ribaund mücadelesinde Bonsu'ya yaptığı sert müdahaleye hakemler sportmenlik dışı faul çaldı. Bu sırada sinirlerine hakim olamayan Bonsu, rakibine yumruk attı. İki sporcunun yumruklaşmaya başlamasıyla saha içi bir anda karıştı.

Sahaya girmek isteyen seyircilere engel olan güvenlik güçleri, olayın daha da büyümesinin önüne geçti. Yunan ekibinin tecrübeli oyuncusu Spanoulis de mikrofonla taraftarların sakinleşmesi için uyarılar yaptı.

Olaylar sonrasında hakemler, sarı-kırmızılı takımdan Mensah Bonsu'yu, Yunan ekibinden ise Begic ile Printezis'i diskalifiye etti. Bonsu sahayı terk ederken Yunan taraftarlar sahaya yabancı maddeler attı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Olympiakos-Galatasaray Liv Hospital:72-54 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement