Olympiakos'a Sürpriz Türk Teknik Direktör - Son Dakika
Spor

Olympiakos'a Sürpriz Türk Teknik Direktör

Olympiakos\'a Sürpriz Türk Teknik Direktör

Yunan basını, Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Olympiakos için flaş bir iddiada bulundu.

20.03.2017 21:05

En son Bursaspor'u çalıştıran Türk Teknik Direktör Hamza Hamzoğlu'nun kulübün teknik direktör adaylarından bir tanesi olduğunu yazıldı. Ülkenin önde gelen gazetesi Gazzetta, Hamza Hamzaoğlu'nun sportif direktör Christian Karembeu'nun belirlediği birkaç teknik direktör adayından bir tanesi olduğunu manşete taşıdı.

Yunan kulübünün yeni antrenörü için belirlediği kriterlerden bir tanesinin genç olması, ikincinin ise kupa kazanmış bir teknik direktör olması dile getirildi. Galatasaray'da bir sezondan az bir süre içerisinde üç tane kupa kazanan 47 yaşındaki Hamzaoğlu'nun, Olympiaskos'un kriterlerine uygun bir teknik direktör olarak ön plana çıktığı vurgulandı.

Kulübün Başkanı Marinakis'in, Ünal Aysal gibi Türkiye'de iyi ilişkileri olan isimlerden referans aldığı öğrenildi. Yunan basınına açıklamada bulunan FIFA Menajeri Marco Kırdemir, Olympiakos Sportif Direktörü Karembeu ile Hamza Hamzaoğlu konusunu konuştuklarını ve görüşmelerin olumlu ilerlediğini söyledi.

Hamza Hamzaoğlu, Olympiakos ile anlaşırsa tarihte ilk defa bir Türk teknik direktör Yunanistan'ın en üst liginde görev alacak. Ajansspor

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Olympiakos'a Sürpriz Türk Teknik Direktör - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement