"O parmağı eşine sakla" pankartı ipleri kopardı - Son Dakika
Spor

"O parmağı eşine sakla" pankartı ipleri kopardı

Lyon sportif direktörü Juninho, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Brezilyalı stoper Marcelo'nun takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

17.12.2019 10:18  Güncelleme: 10:24

Lyon forması giyen eski Beşiktaşlı Marcelo, Şampiyonlar Ligi'ndeki Leipzig maçında taraftarların tepkisine maruz kalmış, aynı maçta ve hafta sonu oynanan lig maçında taraftarlar hakaret içerikli pankartlar açmışlardı.

Yaşanan bu kriz sonrası Lyon Sportif Direktörü Juninho, Marcelo'nun takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Marcelo'nun taraftar gruplarından birinin lideriyle sorun yaşadığını belirten Juninho, "Tüm grupla değil, sadece grubun lideriyle sorun yaşadı. Buna rağmen tüm grup Marcelo'ya karşı çıktı. Geçen sezon takımın en iyi isimlerinden biriydi. Bu sezon yedek kalmasına rağmen hiç sorun çıkarmadı. Çalışmaya devam ediyor ancak yaşanan olaylar, onu bu noktaya getirdi" dedi.

"MARCELO AYRILMAK İSTİYOR"

Juninho, Marcelo'nun takımdan ayrılmak istediğini doğrularken, "Olaylar sadece Marcelo'yu değil, herkesi etkiler. Verilen tepki, takımın iç sahadaki oyununu etkiledi. 2012'den beri hiçbir şey kazanamadığımızı düşününce, taraftarın sabırsızlığını anlıyoruz. Eğer hem Marcelo hem de bizim için iyi bir seçenek karşımıza çıkarsa değerlendireceğiz ancak 1.5 yıllık sözleşmesinin olduğu da unutulmamalı. Marcelo tecrübeli bir oyuncu. Eğer sonuç bulamazsak, sezon sonuna kadar takımda kalacak" ifadelerini kullandı.

"O PARMAĞI EŞİNE SAKLA" DENİLMİŞTİ

Lyon taraftarı, Ligue 1'deki Rennes maçında Leipzig maçında yaptığı orta parmak hareketine karşılık olarak "O parmağı eşine sakla Marcelo" pankartını açarak protestonun dozunu kaçırmıştı.

Marcelo, bu sezon Lyon formasıyla lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 13 maça çıktı.

"O parmağı eşine sakla" pankartı ipleri kopardı

Son Dakika Spor 'O parmağı eşine sakla' pankartı ipleri kopardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Eyy diyanet bir bakar mısın kardeş?: Ey diyanet oturanlar kalkacak diyorsunuz tamam anladık ta Ayağı ne platin olan oturup dizi bukemeyen ne yapacak! Bir işçi iyi hesap edin kardeşim benim babamın ayağında platin var camiye gidemeyecek mi ne yapacak adam. Diyanetten bir yetki ki arkadaş bunu açıklayabilir mı? 6 9 Yanıtla
    Birisi: Ayaklarını boylu boyunca uzatıp öyle ibadet edecekler. Doğru olan bu. Sandalye ve tabure benzeri şeyler yahudi adetleridir. Bence geç kalınmış bir karar. 15 4 islamı güzel şekile sokuyorlar: gereksiz kurum olan diyanet işleri bakanlığı boş fetvalarla islamı şekillendirme derdinde 3 2 Karamurat: dizini bükmeden L şeklinde ayaklarını uzatarak kılacak. Ayağının üzerine doğru secde edecek.Esas senin alıcıların bozuk.Felçli adam bile yattığı yerde gözleriyle kılarken platin çok da büyük problem değil. Camiler de kilise değil sandalye tabure sıra falan olmaz 4 0 Değişik) 'Birisi'ne cevap : Kardeş sen ne değişik birisin ya hasta mısın yoksa algida problem mi var ? Ben Ayakta platin var diyorum ayakları uzatsinlar diyorsun kesin problem var senin algıda. Senin yada ana babanın başına gelince anlarsın diyecem ama Allah ümmeti Muhammedi hastalıktan korusun tabi. Ama velakin illa başınıza gelince mi herşeyi empati yapip anlayacaksınız. Tabure isinden çok daha birsürü iş var ilgilenilcek. 1 0
  • Adamın dibi: Marcello 8 0 Yanıtla
  • Besikten mezara: Hadi yavrum dön dolaş yine kartala gel...bjk nın sana ihtiyacı var... 6 0 Yanıtla
  • Besikten mezara: Hadi yavrum dön dolaş yine kartala gel...bjk nın sana ihtiyacı var... 1 1 Yanıtla
  • Dikili taş: Parmağın işlevini Orta direk rötar yapınca anlarsın 1 0 Yanıtla
  • Siyas diyanet: Diyaneti islam yoluna çağırmak lazım 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement