Nowitzki'den Dennis Schröder'e Övgü Dolu Sözler - Son Dakika
Spor

Nowitzki'den Dennis Schröder'e Övgü Dolu Sözler

Nowitzki\'den Dennis Schröder\'e Övgü Dolu Sözler

Dallas Mavericks’in Alman yıldızı Dirk Nowitzki vatandaşı Dennis Schröder ve EuroBasket 2015 ile ilgili açıklamalarda bulundu.

27.02.2015 12:43

Dirk Nowitzki, Atlanta Hawks forması giyen Dennis Schröder’e övgüler yağdırdı. Nowitzki, Hawks karşısında aldıkları 104-87’lik yenilgiden sonra vatandaşı Dennis Schröder ile ilgili konuşurken “Dennis bir kez daha harika oynadı. Onun pick and roll oyunlarına birçok kez karşı koyamadık ve uzak mesafeden zor şutlar sokmayı başardı. Kenardan gelerek harika bir oyun ortaya koydu. Hücumda tempoyu iyi kontrol ederken, savunmada da çok iyiydi. Bana kalırsa Atlanta’nın galibiyetinde önemli rol oynadı” dedi.

Dennis Schröder’in yaz döneminde kendisini geliştirdiğini söyleyen Nowitzki “Şimdiye kadar birkaç maçını izleyebildim. Çünkü fikstürümüz çok yoğun neredeyse her gece maç oynuyoruz. Bence çaylak sezonu ile bu yıl arasında önemli bir gelişme kaydetti. NBA Yaz Ligi ve EuroBasket 2015 elemelerinde oynaması ona çok yardımcı oldu. Şutunu geliştirdi ve önemli tecrübe kazandı. Bence çok iyi bir sezon geçiriyor. Kariyerinin başında böyle baskı altında oynaması onun adına önemli bir iş” şeklinde konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Nowitzki'den Dennis Schröder'e Övgü Dolu Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement