Nijeryalı Futbolcular Primlerini Alamayınca İdmana Çıkmadı - Son Dakika
Spor

Nijeryalı Futbolcular Primlerini Alamayınca İdmana Çıkmadı

Nijeryalı Futbolcular Primlerini Alamayınca İdmana Çıkmadı

Emenike ve Yobo'nun da forma giydiği Nijerya Milli Takımı, kendilerine söz verilen primlerin ödenmemesi nedeniyle idmana çıkmadı.

27.06.2014 16:24  Güncelleme: 16:34

Brezilya’da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele eden Afrika temsilcilerinin başı krizden kurtulmuyor. Ganalı futbolcuların turnuvaya katılmaları halinde kendilerine söz verilen primlerin ödenmemesi nedeniyle çıkardıkları krizin hemen hemen aynısı, Nijerya Milli Takımı’nda yaşanıyor.

TEKNİK HEYETE ÇALIŞMAYI İPTAL ETTİRDİLER

Dünya Kupası’nda tur atlamaları halinde kazanacakları primi alamadıkları için şikayetçi olan Nijeryalı futbolcular, paralarının ödenmesini istediler. Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike ve sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu takım kaptanı Joseph Yobo’nun önderliğini yaptığı topluluk, prim konusunu çözüme ulaştırmak için toplantı yaptı. Kendilerini antrenman sahasına götürecek otobüse binmeyi reddeden Nijeryalı futbolcular, teknik heyetin çalışmayı iptal etmesini sağladılar.

TAKIM MAÇA ÇIKACAK MI?

İkinci turda Fransa ile oynanacak kritik karşılaşma öncesi yaşanan kriz, akıllarda soru işareti bıraktı. Takımın Pazartesi günü oynanacak ikinci tur karşılaşması için Brasilia’ya yolculuk edip etmeyeceği bilinmiyor.

DAHA ÖNCE DE OLMUŞTU

Nijerya Milli Takımı, geçtiğimiz yıl da benzer bir krizler karşı karşıya kalmıştı. Primleri ödenmediği için Konfederasyon Kupası’na katılmayı istemeyen Nijeryalı futbolcular, turnuvaya geç katılmışlardı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Nijeryalı Futbolcular Primlerini Alamayınca İdmana Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement