Nevşehir'de düzenlenen ETTU Türkiye Gençlik Serisi Açık Masa Tenisi Müsabakaları başladı - Son Dakika
Spor

Nevşehir'de düzenlenen ETTU Türkiye Gençlik Serisi Açık Masa Tenisi Müsabakaları başladı

Nevşehir\'de düzenlenen ETTU Türkiye Gençlik Serisi Açık Masa Tenisi Müsabakaları başladı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen ETTU Türkiye Gençlik Serisi Açık Masa Tenisi Müsabakaları, Nevşehir'de başladı. Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Belçika, İsviçre ve Azerbaycan'dan 13 ve 15 yaş altı kız ve erkek sporcuların katıldığı müsabakalar, 17 Mart'ta sona erecek. TMTF Başkanı Oktay Çimen, organizasyonun Türk masa tenisinin Avrupa'daki vizyonu için önemli olduğunu belirtti.

15.03.2024 14:09  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) tarafından düzenlenen "Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Türkiye Gençlik Serisi Açık Masa Tenisi Müsabakaları" Nevşehir'de başladı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Merkezi'ndeki müsabakalara Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Belçika, İsviçre, Azerbaycan'dan 13 ve 15 yaş altı kız ve erkek sporcular katılıyor.

ETTU'nun internet sitesinden canlı yayınlanan müsabakalar 17 Mart'ta sona erecek.

TMTF Başkanı Oktay Çimen, AA muhabirine, masa tenisinde başarılı yeni sporcuların ortaya çıkması açısından organizasyonun önemli olduğunu belirterek, "Türkiye'de bu organizasyonu ilk defa gerçekleştiriyoruz. Türk milli takımının alt yapısı bu tür organizasyonlarla oluşuyor. Bu organizasyon Türk masa tenisinin Avrupa'daki vizyonu için de çok önemli." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nevşehir'de düzenlenen ETTU Türkiye Gençlik Serisi Açık Masa Tenisi Müsabakaları başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement