Nemanja Vidic Veda Edebilir - Son Dakika
Spor

Nemanja Vidic Veda Edebilir

Nemanja Vidic Veda Edebilir

Bazı kulüplerin oyunvuilgilendiği İtalya'da konuşan menajeri, Vidic'in Manchester United ile sözleşme uzatmayı düşünmediğini söyledi.

07.01.2014 23:02

Menajeri, sorunlarla boğuşan Manchester United'da savunmanın önemli ismi Nemanja Vidic'in sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini açıkladı.

United kesenin ağzını açtı

Manchester United'ın Sırp stoperi Nemanja Vidic'in oyuncu temsilcisi Silvano Martina, Napoli merkezli Radio Crc'ye konuştu ve oyuncunun bu yaz bedelsiz olarak Old Trafford'da ayrılabileceğini açıkladı: "Vidic çok iyi bir oyuncu, kendisine yeni bir kulüp bulmada sorun yaşamaz. Şu an için beklemedeyiz, ancak United'la sözleşme uzatmak gündemimizde yok."

Sezon sonunda kontratı bitecek olan Vidic ile henüz kontrat görüşmelerine başlamayan Manchester United'ın bu gelişmeye nasıl bir tepki vereceği merak edilirken, tecrübeli stoperin David Moyes'in planları içerisinde yer almama olasılığı zayıf görünüyor. Manchester United seviyesinde bir başka takıma imza atma ihtimali epey düşük olan Vidic'in de olabildiğince uzun bir süre United'ın teklifini bekleyeceği tahmin ediliyor. Bu açıdan bakınca Sırp futbolcunun temsilcisinin açıklamaları, Man Utd'ı harekete geçirmeyi amaçlıyor olabilir.

Moyes'e bütçe verilecek

Öte yandan, uzun süre Nemanja Vidic'le birlikte savunma tandeminde oynayan Rio Ferdinand'ın sezon sonunda futbola nokta koyacak olması, Manchester United'da bir devrin daha kapanacağına işaret ediyor.

Sezonun kalan bölümünde ancak 13 maçta forma giyebilen Vidic, son yıllarda sıkça sakatlanmasına karşın hocası Moyes'in vurguladığı üzere varlığıyla takımın savunma organizasyonunu yükselten önemli bir değer.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Nemanja Vidic Veda Edebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement