Nedved ve Hacıosmanoğlu'ndan Kuraya İlginç Tepki - Son Dakika
Spor

Nedved ve Hacıosmanoğlu'ndan Kuraya İlginç Tepki

Nedved ve Hacıosmanoğlu\'ndan Kuraya İlginç Tepki

UEFA Avrupa Ligi 32 takımlı 2. tur kura çekiminde Trabzonspor ile Juventus'un eşleşmesi 2 kulübün temsilcilerini de şaşırttı.

16.12.2013 15:04  Güncelleme: 15:35

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamlayan Trabzonspor'un rakibi Şampiyonlar Ligi'nde son maçta Galatasaray'a yenilerek Avrupa Ligi'ne kalan İtalyan temsilcisi Juventus oldu. Kura çekimini takip eden Juventus'un eski yıldız futbolcusu Pavel Nedved, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a elenmelerinin ardından yine bir Türk takımı ile eşleşecek olmalarını oldukça ilginç jest ve mimiklerle karşıladı.

İLK MAÇLAR ŞUBATTA OYNANACAK

Juventus-Trabzonspor eşleşmesinde ilk maç İtalya'da oynanacak. Trabzonspor bu turda Juventus'u elerse 3. tur maçında Esbjerg-Fiorentina eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Avrupa Ligi'nde 2. Tur maçları 20-27 Şubat 2014 tarihlerinde oynanacak. Bu arada kura çekiminde 3. Tur eşleşmeleri de belli olacak. 3. Tur karşılaşmaları ise 13-20 Mart 2014 tarihlerinde yapılacak.

Hacıosmanoğlu, kurada Juventus'un çıktığını duyunca kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

İLK MAÇ İTALYA'DA

Trabzonspor zorlu Juventus eşleşmesinde ilk maçı İtalya'da oynarken rövanş maçı Avni Aker'de olacak. Trabzonspor bu turda Juventus'u elerse 3. tur maçında Esbjerg-Fiorentina eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

İLGİNÇ TEPKİLER

Kura çekimi sırasında ortaya ilginç görüntüler çıktı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Juventus'u temsilen kuraya katılan Nedved'in hareketleri kameralara yansıdı.

 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Nedved ve Hacıosmanoğlu'ndan Kuraya İlginç Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement