NBA efsanesi Kobe Bryant'ın eşi Vanessa doğum günü mesajıyla duygulandırdı: Gülüşünü hayal ediyorum - Son Dakika
Spor

NBA efsanesi Kobe Bryant'ın eşi Vanessa doğum günü mesajıyla duygulandırdı: Gülüşünü hayal ediyorum

Vanessa Bryant, helikopter kazasında hayatını kaybeden eşi Kobe Bryant'ın doğum günü için paylaştığı mesajda "Doğum günün kutlu olsun. Seni açıklayamayacağım kadar çok özlüyorum. Gigi'yle beraber burada olmanızı ve kutlamayı dilerdim. Gülüşünü ve sarılmalarını hayal ediyorum" ifadelerini kullandı.

24.08.2020 12:25  Güncelleme: 12:43

Helikopter kazasıyla hayatını kaybeden NBA efsanesi Kobe Bryant'ın dün doğum günüydü. Eşinin doğum günü nedeniyle sosyal medyadan bir mesaj yayınlayan Venessa Bryant, paylaşımıyla duygulandırdı.

Mesajında duygu yüklü ifadelere yer veren Vanessa, "Doğum günün kutlu olsun. Seni açıklayamayacağım kadar çok özlüyorum. Gigi'yle beraber burada olmanızı ve kutlamayı dilerdim. Gülüşünü ve sarılmalarını hayal ediyorum. İkinizi de çok çok özlüyorum. Hayatlarımız, sizin yokluğunuzda çok anlamsız. Duygusal olarak çökmüş durumdayım" dedi.

NBA efsanesi Kobe Bryant'ın eşi Vanessa doğum günü mesajıyla duygulandırdı: Gülüşünü hayal ediyorum

42. YAŞ GÜNÜNÜ KUTLAYACAKTI

Ocak ayında helikopter kazası nedeniyle aramızdan ayrılan Los Angeles Lakers ve NBA'in efsane basketbolcusu Kobe Bryant, yaşasaydı 42. yaşında olacaktı.

NBA efsanesi Kobe Bryant\'ın eşi Vanessa doğum günü mesajıyla duygulandırdı: Gülüşünü hayal ediyorum

Son Dakika Spor NBA efsanesi Kobe Bryant'ın eşi Vanessa doğum günü mesajıyla duygulandırdı: Gülüşünü hayal ediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Candan: bende çok özledim kobe seni. 0 0 Yanıtla
    FB Lİ: BAŞKA ÖZLİYCEK ADAM BULAMADINMI 1 0

Advertisement