Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı Son 8'e Yükseldi - Son Dakika
Spor

Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı Son 8'e Yükseldi

Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı Son 8\'e Yükseldi

Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi'nde İstanbul Efendileri Basketbol Takımı'nı mağlup ederek son 8 takım arasına adını yazdırdı.

27.03.2024 16:54  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi'nde 1. Lige yükselme son 16 turu ikinci maçında bugün Beylikdüzü Spor Kompleksi Salonu'nda İstanbul Efendileri Basketbol Takımı ile karşılaşan Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı sahadan galip ayrılarak genel durumu 2-0'a getirdi ve adını son 8 takım içine yazdırdı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı ilk çeyreği 17-18 ile önde tamamladı. İkinci çeyrekte üstün oyununu koruyan naz naz 31-43'lük skorla karşılaşmanın ikinci yarısına başladı. 52-70'lik skorla 3. çeyreği önde tamamlayan takımı son çeyrekte de rakibine şans tanımadı ve parkeden 67-90'lık skorla galip ayrıldı.

Siyah beyazlı takımda Mert İlhan 22 sayı 2 asist ile en skorer oyuncu olarak kayıtlara geçerken, yakımda ismi öne çıkan oyuncular; Çağatay Çevik 15 sayı 7 ribaund, Aykut Ulutuğay 13 sayı 5 ribaund, Oğulcan Sevim 12 sayı 14 asist ile double double ve Alparslan Uruk 10 sayı 4 ribaund ile skora en çok katkı yapan oyuncular olarak oldu.

Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı'nın son 8 turundaki rakibi Sakarya Belediyespor-İstanbul Teşvikiye SK galibi olacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı Son 8'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement