Nazilli Belediyespor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Nazilli Belediyespor'da Galibiyet Sevinci

Nazilli Belediyespor\'da Galibiyet Sevinci

Teknik direktör Güngör: "Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum"

10.02.2014 14:25

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta İskenderun Demirçelikspor 3-0 mağlup eden Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Taşkın Güngör, haklı bir galbiyet aldıklarını bildirdi.

Güngör, gazetecilere yaptığı açıklamada, İskenderun Demirçelikspor'u yenerek play-off yarışında avantaj sağladıklarını söyledi. Maçın tamamında üstün taraf olduklarını kaydeden Güngör, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İstediğimiz oyunu ortaya koyduk. Karşılığında da aldığımız 3 puan için çok sevinçliyiz. Yolumuza devam ediyoruz. İnşallah her geçen hafta daha iyi olacağız. Ligi de en iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Yeni oyuncuların gelmesi, giden oyuncularımızın yerlerinin dolması, oyun şablonundaki değişim istediğimiz gibi oldu. Oyuncularımızın tümü de saha içindeki görevlerini tam olarak yaptılar. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Biz ilk yarıda topladığımız puanların üzerine çıkmak istiyoruz. En azından play-off oynamak istiyoruz. İnşallah bu galibiyetimiz önümüzdeki haftalarda oynayacağımız maçlara da olumlu bir şekilde yansır."

İskenderun Demirçelikspor galibiyetiyle puanını 34'e çıkaran Nazilli Belediyespor, sıralamada 4.'lüğe yükseldi. Zirve yarışı yapan takımların puan kaybettiği haftayı 3 puanla tamamlayan Nazilli Belediyespor, lider Altınordu'nun 8 puan gerisinde yer alıyor. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nazilli Belediyespor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement