Denizli'nin Takımı Hazar Lenkeran, 1 Puanla Yetindi - Son Dakika
Spor

Denizli'nin Takımı Hazar Lenkeran, 1 Puanla Yetindi

Denizli\'nin Takımı Hazar Lenkeran, 1 Puanla Yetindi

Mustafa Denizli'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Hazar Lenkeran, kendi sahasında ezeli rakibi Neftçi'yle 2-2 berabere kaldı.

09.02.2014 19:03  Güncelleme: 10:51

Mustafa Denizli'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Azerbaycan Premier Lig takımlarından Hazar Lenkeran, kendi sahasında ezeli rakibi Neftçi'yle 2-2 beraber kalarak, sahadan 1 puanla ayrıldı.

10 takımlı Azerbaycan Ligi'nin 20. haftasını puansız kapatan Denizli'nin takımı Hazar Lenkeran, 26 puanla 6. sırada yer alıyor.

Tempolu geçen maçta golleri Hazar Lenkeran'dan 9. dakikada Tiego (k.k.), 90'da Franco Nildo, 90+2'de Scarla ve Neftçi'den dakika 52'de Azar Abdullayev attı.

Maçtan sonra basın toplantında maçı 2-0'dan beraberliğe getirmelerinin önemini vurgulayan Mustafa Denizli, "Bugün bu skordan sonra mağlup olmamakta en azından bir teselli oldu. En azından aradaki puan farkını muhafaza etmiş olduk. Bunun rövanşı da var. Bakü'de oynayacağız. Zor bir dönemden geçtik ve devamlı daha iyi olmak için çalışıyoruz. Ligde önümüzdeki haftalarda neler yaşanır onu bilemeyiz. Azerbaycan liginde enteresan sonuçlar çıkabilir" dedi.

Neftçi taraftarlarının stada alınmaması hakkında düşüncelerini söyleyen Denizli, "Bu karar Türkiye'de de var. Futbol taraftarla güzel. Eğer bir derbiden bahsediyorsanız bırakın her iki tarafın taraftarları maçta olsun. İnsanları bu zevkten mahrum etmemek lazım. Bugün Neftçi taraftarları gelse mutlu olurdum. Aynı şekilde Bakü'de oynanacak maçta bizim taraftarımız olsa daha güzel olur. Futbolun güzelliği taraftarladır. Yani tek taraflı derbi olmaz" diye konuştu.

İSTATİSTİKLER

Genel istatistiklere göre Hazar Lenkeran ve Neftçi arasında şimdiye kadar gerçekleşen 32 karşılaşmanın 14'ü beraberlikle sonuçlandı. Hem Hazar Lenkeran, hem de Neftçi'nin bir birleri karşısında 9 zaferi var. - BAKÜ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizli'nin Takımı Hazar Lenkeran, 1 Puanla Yetindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement