Musa Büyük ve Onur Kıvrak'ın Büyük Gururu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Musa Büyük ve Onur Kıvrak'ın Büyük Gururu

Musa Büyük ve Onur Kıvrak\'ın Büyük Gururu
28.04.2008 14:04

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Gaziantepspor Maçında Forma Şansı Verdiği Musa Büyük ve Kaleci Onur Kıvrak, Bordo-mavili Forma Altında Oynamaktan Büyük Gurur Duyduklarını Söylediler.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Gaziantepspor maçında forma şansı verdiği Musa Büyük ve kaleci Onur Kıvrak, Bordo-mavili forma altında oynamaktan büyük gurur duyduklarını söylediler.

Geçen sezon oynanan Galatasaray maçında Arda ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan ve uzun süren bir sakatlık dönemi geçiren Musa Büyük, bu sezon Ankaragücü maçında sadece 1 dakika forma giyebilmişti. Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından Gaziantepspor maçında kendisine verilen şansı iye değerlendiren Musa Büyük, tam olarak düzeldiğini belirterek, gerçek performansına ulaştığını söyledi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulanan Musa Büyük, yaşadığı sakatlık sonrası zor günler geçirdiğini belirterek, "Hiç yılmadım. Gece gündüz çalışmalarımı aralıksız sürdürdüm. Yaşadığım önemli bir sakatlık olduğu için düzelmem biraz zaman aldı. Buna rağmen istekli çalışmam neticesinde antrenmanlara çıktığımda arkadaşlarımla aramda fazla bir eksiğim yoktu. Kendimi her an oynayacak gibi hazır tuttum" diye konuştu.

Gaziantepspor maçının kendisi açısından iyi geçtiğini dile getiren Musa Büyük, "Çok uzun bir dönem sahalardan uzak kaldığım için futbolu çok özlemiştim. Ama içimde küçük de olsa bir tedirginlik vardı. Sahaya ilk adımımı attığımda tuhaf oldum. Maç başladıktan sonra kendimi tamamen futbola konsantre ettim. İyi de oynadığımı düşünüyorum. Tek üzüntüm galip gelemememiz. İnşallah ligin geri kalan kısmındaki iki maçı da kazanırız" dedi.

Trabzonspor'da oynamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Musa Büyük, "Şu an Türkiye'nin 4 büyük kulübünden birinde forma giyiyorum. Bu nedenle çok mutlu ve gururluyum. Bu sezonu sakatlanmadan tamamlamak istiyorum. İsteğim form düzeyine ulaşmak üzereyim. Futbola karşı oldukça açım. Kendimi iyi motive ettim. Gerçek Musa Büyük mutlaka sahalarda olacak" diye konuştu.

Kaleci Onur Kıvrak ise, Trabzonspor kalesini korumaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Transferim sonrasında ilk kez bir lig maçında görev aldım. Hayallerimi süsleyen takımda oynamak için gelmiştim. Ancak Tolga ağabeyin başarılı performansı sonrası kaleden uzak kaldım. Gaziantepspor maçı öncesi oynayacağımı öğrenince çok heyecanlandım. Böyle büyük bir takımın kalesini korumak benim için büyük bir onur" ifadelerini kullandı.

En başından beri kendisine büyük güven duyduğunu dile getiren genç kaleci, "Burada uzun yıllar görev yapmak istediğimi söylemiştim. İlk maçım olmasına karşın iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Ama insanlar şunu bilmeliler ki ben kapasitemin yüzde ellisi ile oynadım. Bana 3-4 maç şans verildiği takdirde gerçek kimliğime ulaşırım" diye konuştu.

Takımda bulunan mevcut kalecilerin çok kaliteli olduğunu vurgulayan Onur, "Bizlere gerekli güven verildiğinde kesinlikle kimseyi mahcup etmeyiz" değerlendirmesinde bulundu.

(GÖK-İY-S)

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Musa Büyük ve Onur Kıvrak'ın Büyük Gururu - Son Dakika


Advertisement