Müller: Böyle Bir Galibiyet Bekleyemezdik - Son Dakika
Spor

Müller: Böyle Bir Galibiyet Bekleyemezdik

Müller: Böyle Bir Galibiyet Bekleyemezdik

Almanya'nın turnuvadaki en iyi futbolcusu Müller ve Dünya Kupaları'nın en golcü futbolcusu olan Klose, tarihi galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

09.07.2014 01:47

Dünya Kupası yarı final maçında Brezilya'yı tarihi hezimete uğratan Almanya'da Thomas Müller, böyle bir galibiyeti beklemediklerini söyledi.

Brezilya karşısında takımının ilk golünü atan Müller, "Böyle bir galibiyeti bekleyemezdik. Bu galibiyet maöçların nasıl farklı olabileceğini gösterdi." dedi.

Almanya'nın en formda golcü oyuncusu, "Brezilya savunma anlayışı konusunda farklı oynadı. Biz de bu fırsattan olağanüstü bir şekilde faydalandık. Her nedense bu bir çılgınlıktı. Ama orantılı bir şekilde ilerlemek zorundayız. Her maç çok farklı. Herkes Cezayir maçından sonra formumuzun düştüğünü söyledi ama şimdi bizi yüceltecekler. Çok iyi kadro kalitesine sahibiz." ifadelerini kullandı.

Thomas Müller, Brezilya'ya karşı kaydettiği golle, kupada attığı 6 golle ilk sırada bulunan James Rodriguez'i yakaladı.

"TAKLA ATMADIM ÇÜNKÜ..."

Brezilya'ya karşı Almanya'nın ikinci golünü atarak toplamda gol sayısını 16'ya çıkaran Miroslav Klose, Dünya Kupaları tarihinin en golcü futbolcusu oldu.

Tarihe geçen futbolcu maçtan sonra yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu:

"Maça muhteşem başladık. Antrenmanlarda bizim birlikte nasıl oynadığımızı bu maçta gösterdik. Biz gerçekten birlik içindeyiz. Çalışmalarımızın karşılığını maçın hemen başında aldık. Toni Kroos pası gitmesi gereken yere attı bu gerçekten çok iyiydi. Golden sonra takla atmadım çünkü şut atmadan hemen önce biri ayağıma vurdu."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Müller: Böyle Bir Galibiyet Bekleyemezdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement