Muhabirin "Direkten dönen topunuz yok" yorumuna Okan Buruk'tan olay yanıt - Son Dakika
Spor

Muhabirin "Direkten dönen topunuz yok" yorumuna Okan Buruk'tan olay yanıt

Galatasaray antrenörü Okan Buruk, Samsunspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Muhabirin "direkten dönen topunuz yok" sözlerine karşılık veren Buruk, "Direkten dönen top yok ama verilmeyen penaltı var, onu atlamayalım. Birçok maçta olduğu gibi" dedi.

02.02.2024 23:26  Güncelleme: 00:18

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-1 kazandıkları Samsunspor karşılaşmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

"3 PUANI ALMAK ÖNEMLİYDİ"

Mücadeleyi değerlendiren Buruk, "Zor bir deplasmanda üç puan aldık, bu çok önemliydi. Oyuncularıma teşekkür ederim. Yorgunluklar, moral bozuklukları olabilir ama Galatasaray kazanmaya devam ediyor. Bütün maçlara kazanmak için çıkıyoruz. İnşallah daha iyisini de yapacağız. Kupa maçında oynamayan oyuncuları göreceğiz. Samsun'da bizi destekleyen büyük taraftarına da teşekkür ederim. Onların pozitif enerjisi bize büyük güç veriyor" dedi.

"VERİLMEYEN PENALTI VAR"

Muhabirin "direkten dönen topunuz yok" yoruma yanıt veren Buruk, "Direkten dönen top yok ama verilmeyen penaltı var, onu atlamayalım. Birçok maçta olduğu gibi" dedi.

Transferler hakkında konuşan Buruk, "Berkan Kutlu Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan sol bekte çok iyi oynadı. Üçünden de memnunum. Yönetim ne istersek yapıyor. Başkanımız sürekli yanımızda. Bundan sonraki günlerde transfere ihtiyaç olursa Avrupa'ya yazamayacağız ama Türkiye Ligi'nde kullanabiliriz. Fırsat transferi olursa değerlendiririz. Yabancı boşluğu var, belki bunu ileride kullanırız. Belirlediğimiz oyuncular vardı. Cedric Bakambu sonrası Carlos Vinicius plana dahil oldu. Elimizdeki profillerin dışında bir isim, 9 numara diyebileceğimiz bir oyuncu. En iyi şekilde kullanmaya çalışacağız. Serge Aurier çok tecrübeli. Afrika Kupası'nda oynuyor, takıma büyük güç katacaktır" şeklinde konuştu.

Muhabirin "Direkten dönen topunuz yok" yorumuna Okan Buruk\'tan olay yanıt
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Muhabirin 'Direkten dönen topunuz yok' yorumuna Okan Buruk'tan olay yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • baba yorgun yorgun: Haberi yapan cahil arkadaş köşe yazarı 2 1 değil 2 0 mac bitti direkten dönen top yok diyen salak muhabir verilmeyen kartlar penaltılarda sorsaydınız bide 2 1 yaşıyorsunuz 2 0 bitti biz başka maçımı izledik acaba ???? 54 13 Yanıtla
  • Recep Yaşakan: bu var hakemi var ya kör nasıl hakemlik yapıyorsun körsen evinde otur insanların hakkına girme 30 11 Yanıtla

Advertisement