Muaythai Süper Ligi 3. Ayak Turnuvası Ankara'da Tamamlandı - Son Dakika
Spor

Muaythai Süper Ligi 3. Ayak Turnuvası Ankara'da Tamamlandı

Muaythai Süper Ligi 3. Ayak Turnuvası Ankara\'da Tamamlandı

Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto Muaythai Süper Ligi 3. Ayak Turnuvası, Ankara'da tamamlandı. Turnuvada, 2023 Elit Büyükler Muaythai Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular yarıştı. Başkan Hasan Yıldız, başarılı bir turnuva geçirdiklerini ve şampiyon olan sporcuların Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edeceğini belirtti.

03.12.2023 14:03

Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto Muaythai Süper Ligi 3. Ayak Turnuvası, Ankara'da tamamlandı.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, yaptığı açıklamada, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda, 2023 Elit Büyükler Muaythai Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuların yarıştığını belirtti.

Ligin üçün ayak turnuvasını başarıyla tamamladıklarını aktaran Yıldız, "5 yarı final 3 final müsabakası izledik. Dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Çok güzel mücadeleler izledik. Burada şampiyon olan sporcularımızı Avrupa Şampiyonası'na gidecek ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Muaythai Süper Ligi 3. Ayak Turnuvası Ankara'da Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement